december 20, 2008

Islamist fra kælder til kvist

En debat i Sveriges Television omkring kældermoskén i Rosengård i Malmö viste klart, at repræsentanter for moskén tilhører en radikal variant af islam. Blandt andre ting; de ønskede ikke at distancere sig fra bin Laden og angrebet på World Trade Center.

"De politiske beslutningstagere nægter at samarbejde med os muslimer," siger en af dem, der havde besat moskéen i kælderen. "Mona Sahlin var her en gang og gik til vores bibliotek. Så gik hun igen." dn

Hvorfor besøgte de svenske socialdemokraters leder Mona Sahlin den fundamentalistiske moske i Rosengård?

Sahlin syntes nok at hun var "anti-racistisk", da hun besøgte en moske der støtter bin Laden. Det semi-offentlige meningspoliti Expo er edderkoppen i nettet. Expo har tætte forbindelser med både socialdemokratiet og med de med brandbombe kastende AFA, "anti-fascistisk" aktion, som igen har allieret sig med islamisterne, som de vil beskytte mod "diskriminering". Orwellsk nysprog, hvor ord betyder det modsatte.

Fremmedgørelse tales det om. Dårlige boliger og arbejdsløshed. Men det kan umuligt forklare optøjerne i Rosengård. Der er fattige, men ærlige og fredelige familier, som dem der boede i Rosengård før masseindvandringen, og der er dem, der har en religion som islam, som giver en helt forvrænget opfattelse af virkeligheden. Venstreorienterede forklaringer - alt er samfundets skyld, bare vi havde et ungdoms-center / moské - går hånd i hånd med islam. Tilhængere af islam føler sig altid have ret og bliver fornærmet, hvis noget går dem imod. Hvorfor er der så store forskelle i kriminalitet mellem forskellige grupper af indvandrere? Islam naturligvis.

dagen dagen

Send en kommentar