december 13, 2008

"Multikultur" fremmes i Kbh. med kampagne i tre år

Det under udenrigsministeriet hørende Center for Kultursamarbejde med Udviklingslandene (CKU/ Danish Center for Culture and Development (DCCD)) udviklede, hvordan projektet EURABIA skulle virkeliggøres. (Læs Olaf Gerlach Hansens tale i Rabat 13.6.2005)
Man havde længe talt om farerne ved ” Sammenstød mellem civilisationer”, (oprør, konflikter, lokale krige, verdenskrig.) Vi kan ikke længere tale, sagde Gerlach Hansen, det er nu allerhøjeste tid at løfte dialogen fra det filosofiske plan op til aktionsniveau. Dette er konferencens egentlige mål.

Derpå forklaredes den ældgamle strategi, hvordan man uden hær og krigsvåben overtager et fremmed land, indefra med hjælp fra det fremmede lands egne borgere.

”Den anden form for krig er så farlig, fordi den ikke umiddelbart bliver erkendt som krig.
Krigen er camoufleret. Den udspiller sig under dække af fredstilstand og skjuler sig under formen af indre omvæltning. Begyndelsen er ringe og tilsyneladende harmløs – slutningen så bitter som selve krigen.”

Man startede med udstillingen ”Billeder fra Mellemøsten” , d.v.s. fra de islamiske lande, delvis betalt af Saudiarabien. Israel existerede derfor så at sige ikke. Udstillingen interesserede ikke danskerne, så Per Stig Møllers folk kunne i ro arbejde sammen med de islamiske kræfter. Ingen protesterede mod, at skolebørn indoktrineredes af hidkaldte arabiske lærere o.l.

En anden stor opgave blev den i foråret 2008 begyndte tre-årige aktion, kaldet ”Københavns Kampagnen”. Den hører under Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrations-forvaltning, men er et stort bazarmarked af mere eller mindre skatteborgerstøttede NGO´foretagender. Deres kampagnelogo er inspireret af København gamle byvåben fra 1296. Det er så heldigt, at der på dette ses en halvmåne på himmelbuen, og det benytter islamfoberne sig naturligvis af. Alle tricks gælder. Da islam anser sig selv for det højeste og mest fuldendte, så sætter de altid halvmånen højt. I dette tilfælde knejser den symbolsk over grundlovens giver, Frd. 7, dog også med en variation: halvmånen placeret på hovedet af Den lille Havfrue. I forgrunden står en sikh med turban og forklaringen, at ”Vi Københavnerne er født i 161 forskellige lande”.


Borgmester Jacob Hougaard står for kampagnen. Nu skal multikulturen få både Københavnere og andre danskere ud af deres nationale fællesskab og ind i multikulturens kaos. Når der så ikke længere er nogen dansk kultur, men heller ikke nogen brugbar multikultur, så tager islam over.
Hougaard er meget aktiv i dette projekt og skilter med: Vi Københavnere – en kampagne med ressourcer. Og her er de så resoursserne: Genkender I dem?

Her er navnene:
Medlemmer af Ressourcegruppen: Anders Gadegård, Domprovst i Vor Frue KirkeAyfer Baykal, medlem af IntegrationsrådetBent Melchior, tidligere overrabinerEllie Jokar, rapper/sanger Feridah Rose, Formand for Foreningen af Unge Nydanskere Henrik Hartmann, Teaterdirektør, Betty Nansen teatretHuman Shojaee, Senior advisor, Foreningen Nydansker Lars Nicolai Jensen, Kriminalinspektør Lise Weber Egholm, Skoleinspektør, Rådmandsgade skoleMandana Zarrehparvar, Afdelingsleder, Institut for MenneskerettighederMette Rose Skaksen, Arbejdsmarkedspolitisk chef, Dansk IndustriSami El Shimy, Leder, KøbenhavnerteametSøren Langager, Lektor, Danmarks Pædagogiske UniversitetZubair Butt Hussain, talsmand, Muslimernes Fællesråd

Og her er så "Ambassadørgruppen":

Dette er ambassadørgruppen der er tilknyttet VI KBH'R' kampagnen. Her ses Beskæftigelses- og integrationsborgmesteren Jakob Hougaard sammen med dem. Ambassadørgruppen består af repræsentanter fra de 12 største grupper af nationale mindretal i København.

Den 4.10.08 inviterede Jakob Hougaard til Eid-dag, afslutningen på den såkaldte ”fastemåned” (hvor man i de islamiske lande halalslagter tusindvis af får og geder. Det rene blodbad). Derved tog man hul på idéen at ”anerkende og fejre religiøse mærkedage”
Her optrådte musikgruppen Abad med indisk tromme og neyfløjte, og Hougaard og formanden for muslimernes fællesråd, Asmat Mujaddedi holdt taler.

I forbindelse med disse islamiske fremstød var det, at NGO´en ”Institut for Menneskerettigheder” i denne uge fejrede FN´s menneskerettigheds 60-års jubileum med aktionen ”Inklusion” (som omtalt på bloggen).
*) Illustrationen øverst er et smykke, som uddeles som pris. Meget symbolsk er det salamiskiver!

Foto: Eid-slagtning