december 01, 2008

Biograffilm reklamerer for islamisk pædofili.

På fredag er der premiere på filmen ”Towelhead” (Håndklædehoved – refererer til den arabiske turban). Hollywood går i spidsen for propaganda for retten til at have sex med sine børn. Bag dette fremstød i utérlighed ligger islam. I de arabiske lande er dette ikke en uacceptabel og unormal handling, der fortjener straf. Og i Vesten er islamfiler og pædofiler godt i gang med at få gennemtrumfet denne ”rettighed”.

Ved en forpremiere i al hemmelighed sagde manuskriptforfatteren, instruktør Alan Ball, at ”samfundet vil have os til at tro, at det er en handling, der er ødelæggende. Det tror jeg ikke på.” Hans historie handler om en 13-årig arabisk pige Jasira, der bliver voldtaget af sin nabo, en reserve i hæren, forulempet af moderens kæreste og sexuelt manipuleret af en klassekammerat, Thomas

Jasira får ingen følelsemæssige eller psykologiske skader. Hendes sjæleliv er intakt. Hun er ifølge manuskriptforfatteren tvært imod blevet stærkere af erfaringen. Hun går triumferende ud af filmen og er nu parat til et forhold til klassekammeraten Thomas


Hollywood har i årevis ført et korstog for sex, hvor børnemishandlere fremstilles sympatiskt og mishandlingerne blot er endnu et skridt i udviklingen af normale, sunde unges seksualitet.
For dem, der har lukket øjnene for, hvad islam indebærer, er dette måske et chock, men i EU-grundloven, den såkaldte Lissabon-traktat, som er i gang med at blive ratificeret – NB uden at spørge befolkningerne – indgår accept af pædofili, åbenbart et krav fra arabisk side eller almindelig dhimmisleskeri for islams ophøjede kultur.