juni 29, 2008

Skal vore soldater bygge moskéer i Afghanistan?

Det forlyder, at Venstre og DF (!!!) vil efterkomme Afghaneres ønske om at få bygget moskéer. Det er efter afghanernes mening det vigtigste af alt. Det viser disse menneskers bundløse naivitet. For tro behøver ikke murstensbygninger! Enhver tro kan leve og dyrkes hvor som helst. Ligegyldig hvilken Gud man tror på, så er han dér. Overalt. Fjernt borte og dog nær dig. Hvordan skulle det ellers gå den muslim, som befandt sig alene ude i ørkenen? Eller på et fartøj i havsnød et eller andet sted på verdenshavene?

Det vigtigste her i jordelivet er at kunne klare sig blandt alle menneskene. D.v.s. at der behøves håndgribelige ting som vand og mad, at kunne dyrke jorden og lære sig alt muligt til livets opretholdelse, skoler o.s.v.

Hvad var det Tyrkiets Erdogan sagde: ”Moskéerne er vore kaserner, kuplerne stålhjelme og minareterne bajonetter”
Er det det, partiet Venstre og Dansk Folkeparti vil bygge til muhammedanerne? Til fordærv for Vesten?

I Sydafrika har man et byggeprojekt for at komme de enorme områder med boliger af pap, plastik, blikplader og andet tilfældigt "byggemateriale" til livs. På små grunde bygges der af staten et lille kvadratisk hus på ca. 1 kvadratmeter med vand og WC. Det danner kernen i en kommende udbygning, hvad enten den så i begyndelsen bare består af det sædvanlige skrammellignende byggeri.

Efter tur kan man så få sådan en statslig start på et hus. Og start på et bedre liv.