april 12, 2008

Sur mælk


Arla gjorde sig i sin tid ilde bekendt i Jylland på grund af deres forretningsmæssige fremfærd mod mindre mejerier. Arla gav ulovligt markedsføringstilskud til Metro for at blive eneleverandør og få Hirtshals Andelsmejeri presset ud. Arla blev idømt en bøde på 5 millioner danske kr. og måtte yderligere betale 10,5 millioner til Hirtshals Andelsmejeri, hvilket NB kun var en første rate, eftersom de skulle betale videre endnu fire år.

Nu fortæller SmålandsPosten (oplysning fra Snaphanen), at Arla har krævet 15.000 kr. i dispositionsafgift for at levere mælk til en ny forretning i Växjøområdet.
Indehaverne har meget fremmedklingende navn, og Växjø Kommune har derfor mistanke om, at det i virkelighed drejer sig om ”racisme”!

Det er en morsom historie i betragtning af den muhammedanervenlighed - for ikke at sige landsforræderiske kryben - som Arla lagde for dagen under Muhammedkrisen til stor forargelse for mange danskere. Ikke mindst blandt husmødre og andre kvinder, som gruer for udsigten til at de eller deres døttre eller børnebørn skal leve som muslimske kvinder.