april 20, 2008

Europæerne føler sig truede af islam.

Det fremgår i hvert fald af en stor undersøgelse foretaget af Gallupinstituttet for bestyrelsen af "World Economic Forum" og kort gengivet af det franske "Mon Sondage".

I øjeblikket føler mere end 60% af Europæerne sig truet af indvandringen fra de muslimske lande .Heraf ligger Danmark i spidsen med 79 %, mens Italien og Holland begge har 67%, Spanien 68 %, Sverige 65% og 59 % i Belgien.

Såvel initiativtagerne til undersøgelsen som "Mon Sondage " synes at mene, at Europæerne bare er lidt bekymrede for deres lille kulturelle identitet og, at man bør bygge bro for at folk bedre kan forstå hinanden.

Og hvis nu Europæerne simpelthen har ret? Og selve Islam - den eneste religion som byder sine tilhængere at sprede deres tro gennem krig - virkelig er en trusel gennem jihaddyrkelsen, som med forbillede i profetens liv ”lokker til” lögn, forräderi, overfald, myrderier og terror!

Og mange indvandrere desuden p.g. af den alm. fattigdom i deres underudviklede samfund, er tilbøjelige til ”hævne” deres egen tilbageståenhed på den europæiske befolkning!


Kilde: April 8, 2008 Oversat fra fransk
Les Européens se sentent menacés par l´Islam
C´est en tout cas ce qu´indique un grand sondage de l´institut Gallup présenté brièvement ce soir par MonSondage.