maj 29, 2011

Selvfølelig kommer tyskerne!

Dansk Folkepartis kommunalordfører, Hans Kristian Skibby, er overbevist om, at tyske turister ikke undgår Danmark til sommer på grund af den kommende grænsekontrol. Sådan lyder det ellers søndag i en artikel i avisen Politiken.

- Altså det er jo ikke så overraskende, at nogle tyskere kan blive forvirrede i forhold til den kommende grænsekontrol. Så vidt jeg ved, har udenlandske medier skrevet utroligt meget om grænsekontrollen uden at vide, hvad den nærmere indebærer. Jeg er sikker på, at når de faktiske forhold bliver beskrevet for dem, der skulle være i tvivl, så vil der ikke være nogen tøven i forhold til at besøge Danmark. Feriehusudlejerne kan jo også selv gøre meget for at oplyse deres kunder om, at grænsekontrollen ikke bliver så skrap, som man måske først havde forestillet efter at have læst om den i tyske aviser, siger Hans Kristian Skibby.

Hans Kristian Skibby har desuden en anden god grund til at stille sig skeptisk over for påstandene om, at tyske turister skulle blive væk på grund af den kommende kontrol ved grænsen.

- De fleste kan jo nok huske tiden før Schengen. Dengang skulle man vise pas ved grænsen, og man kan vist ikke påstå, at de tyske turister boykottede os dengang, siger Hans Kristian Skibby.

Hans Kristian Skibby understreger, at der er særdeles gode grunde til at genindføre grænsekontrollen.

- Vi må ikke glemme, at den kommende grænsekontrol kommer til at gøre utroligt meget gavn. Vi har jo desværre på under fem år oplevet en fordobling af østkriminalitet i Danmark. Når der kommer toldkontrol ved grænserne, så vil det blive sværere for østeuropæiske bander at operere i Danmark, der er der ingen tvivl om, siger Hans Kristian Skibby.


Kilde: pressemeddelelse fra DF, Törring, 29. maj 2011
-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Spydpigens kommentar:

Har tyskerne nogensinde kunnet modstå de danske strande og dansk wienerbröd...?