maj 19, 2011

Araberbande

Ved den jødiske mindedag for faldne soldater og Holocaust-offrene, Yom Hazikaron, i Gøteborg mobbedes højtidens deltagere og den mosaiske menigheds vagter af en bande arabere. De skreg "Jävla judar" til deltagerne og vendte tilbage senere for at prøve at fremprovokere et slagsmål med vagterne, Der findes ingen meddelelse om politiindgriben. Skyldes det helt enkelt, at der ikke var politi? Chikane af denne art er desværre hverdagskost i Sverige 2011.


En god ven - gymnasielærer på Malmøs mest islamiserede gymnasium (sagt tydeligere: der findes knapt nogen ikke-muslimsk elev...) - fortalte fornylig, at de almindeligste skældsord på skolen er "jødedjævel, jødehore o.l."
På mit spørgsmål: hvordan kan I acceptere det? svarede hun resigneret: Det er elever som er vokset op med Al-Manar, Al-Jazeera og Al-Arabyia hjemme i dagligstuen. De er opdraget i et islamisk parallelsamfund og helt uvåvirkede af det, som vi opfatter som "normalt".

Kilde: http://jihadimalmo.blogspot.com/2011/05/islamistyngel-stor-judisk-minneshogtid.html


Spydpigens kommentar:
Ja, hvad andet resultat kan sådan islamisk opdragelse give? 
Kvinder, som fremhæver opdragelsens betydning, affærdiges ganske ofte af mandlige politikere. Disse giver udtryk for, at det er noget kvindesnak. og at kvinder altid snakker om børn og ikke om politik. Og alligevel véd de udmærket inderst inde, hvor stor betydning opdragelsen har for samfundets velvære og stabilitet. Det ses tydeligst i diktatorisk-styrede lande, hvor der altid er et fast program for børns opdragelse. Sådan skal vi ikke have det i vore demokratiske lande, men vi skal heller ikke slippe jungleloven løs i demokratiets navn. Det har vi imidlertid i høj grad gjort, da 68´erne rullede sig ud. Det er ikke bare jøder, dette kommer til at ramme! Vore børn vil alle få det at mærke! Og NB Det er vore - forældre- og bedsteforældregenerationers egen skyld! Det skortede ikke på advarsler!