maj 02, 2011

Først Jellingestenen - så Bov. Hvad bliver det næste?

Nogle muslimske unger har moret sig med hærværk fredag den 29. april på Bovs gamle kirkegård med de mange gravminder fra Treårskrigen over danske soldater og frivillige fra Norge og Sverige.
Menighedsrådsformand Marius Nørgaard er åbenbart et rart menneske, som ikke vil se virkeligheden i øjnene. Han mener, at hærværkets knuste marmorminder og knivtrusler mod politiet blot er "drengestreger".

http://www.fla.de/?UNF=1&G=60fd

For ti års tid siden
var der en kvindelig dommer, som - i tråd med sociale myndigheders opfattelse- fejede en voldtægtshistorie af bordet som acceptable drengestreger.
Og de radikale bakkede op med udtalelser som: Vi måtte endelig ikke forhaste os med at gøre noget ved drengekriminaliteten på grund af enkelsager.
Enkelofrene betød åbenbart ikke noget.

Ifølge muslimsk tankegang er hvert land, hvor muhammedanere har sat en fod, at opfatte som et islamisk land, der må lyde islamisk lov. I den betyder de "vantro" (=ikke-muslimerne) ingenting. De vantro indbilder sig, at de har deres eget land, men når muhammedanerne i kraft af indvandring og børnefødsler er blevet flere end os andre, så bliver lovene ændret i overensstemmelse med deres "rette tro”. Drengene opdrages fra små med en opfattelse af, at islam er bedre end alt andet, og at de som muslimske drenge er dygtigere end alle andre børn.