maj 29, 2011

Politiske mord!

Har du læst Julie Cæsars sidste kronik?


http://snaphanen.dk/2011/05/28/s%C3%B8ndagskronik-ett-politiskt-mord-del-2/


Julie Cæsar kalder det bestiale mord på Elin for et ”politisk mord”. Det kan sikkert få nogle mennesker til at protestere, for Elin var ikke politiker. Men man kommer ikke uden om, at hendes frygtelige død skyldes de politisk skabte forhold, vi har fået i Sverige: den hæmningsløse ukontrollerede  indvandring, som politikerne åbnede for.

I sommeren 2003 fik vi Smålænninge i Markaryd den første forskrækkelse. Yngve Christensson, den rare joviale mand i Sjöboda, som hyggede om kanofarerne på Lagan og sørgede for brænde til aftenbålet, var blevet fundet dræbt, surret fast til en stol så hårdt, at han sad "som i en skruestik" og kneblet så stramt, at han kvaltes, et brutalt røverioverfald af fremmede asylsögere. Rygtet havde sagt, at Yngve havde penge. Men Herregud, han havde ingen og blev mishandlet til døde.  De havde først udspioneret lokaliteterne. De foregav at ville købe mælk. De boede flere mil fra Sjöboda.

Smålænningene samlede underskrifter ind imod volden på landet. De krævede orden og politi. De krævede politikerne til ansvar og forlangte en forklaring af justitsminister Bodström. De bad ham komme ned til Småland og lytte til dem og gøre noget, men Nej. Han skulde se fodbold!
Reinfeldt greb da den politiske chance til at få politisk indflydelse og rejste ned til ”glesbygden”.  Og nu, da en politisk rival var på scenen, og underskrifterne mod vold nærmede sig de  11.000, vågnede Bodströms: han tog flyveren ned til Småland og havde sin lille to-års datter med (- det slidte trick skulde gøre Smålænningene medgørlige).

Naturligvis kom Bodström med en masse snikkesnak. Så var den klaret. Noget rigtigt skete der ikke. Ingen skærpet kontrol med dem, man lukkede ind i landet.
En af forbryderne lykkedes at stikke af. Han blev siden fundet i Østrig, men da var retssagen overstået, og selvom han senere blev dömt og tilbragte en tid i fängsel, så klarede han frisag af mangel på teknisk bevis og fik tilmed 120.000 kr. i erstatning.Og det blev tid for næste offer – og næste igen – og næste…. 


Politiske mord alle sammen!

- men ingenting hjalp!!!