maj 30, 2011

"Det er ganske vist"

De svenske republikaneres fortsatte snuskede og udemokratiske angreb med sladderhistorier om deres konge virker fuldkommen pervers. Røde journalister trækker kongen for deres selvbestaltede folkedomstol og stiller ham en række insinuerende og uartige spørgsmål for om muligt at sætte ham til vægs. Har De været på natklub? Eller på pornoklub? Har De været noget sted, hvor der var letpåklædte damer? Omgås De kriminelle?

Er det Saudiarabiens  moralpoliti, som har vundet indpas? Står kongen til 100 piskeslag på sin nøgne krop? Eller skal han dyppes i olie og rulles i fjer? Ingen har set billeder, men alle massemedier taler om dem. Og det i et land som Sverige, som med hjælp af deres magtfulde sexforeningere RFSL og RFSU , pædagoger og politikere påtvinger børn sex-oplevelser. Og så véd vi jo dog, at man kan manipulere både med ord og med billeder, og man gør det!

Hvorfor disse snerpetsyge idiotiske spørgsmål om natklubber og let påklædte damer? Jeg personligt  bryder mig ikke om dem, men det er ganske almindelige foreteelser i erhvervslivet og blandt andre velhavere og diplomatfolk. Man kan næppe undgå ”det søde liv” i de brancher med mindre man gør sig selv løjerlig og 
gemmer sig i et musehul.
Illustration: Tegning til H:C:Andersens eventyr "Det er ganske vist"