november 25, 2010

Mere moral blandt zigøjnerne end i det svenske socialvæsen og politi!

http://svt.se/2.2232/uppdrag_granskning

Det udmærkede svenske TV-program ”Uppdrag Granskning” under ledelse af journalist Janne Josefsson viste onsdag 24.11.2010 hvordan det gik pigen Rossana på 14 år i Malmø, da hendes forældre fik fire års fængsel for narkohandel. Familien var romere (zigøjnere) fra østeuropa og foruden Rossana var der en lillesøster og en mormor.

Rossana var ikke noget lyst hoved, men det var derimod et par piger på 19 og 17. De savnede penge og passede hende op på vej hjem fra skole, sminkede hende og – solgte hende til prostitution ved at tilbyde hende i restauranter, butikker etc.! Rufferskernes pris for Rosanna var 500.- kr. for en halv time og 800 for en hel. Rosanna skulkede fra skole, virkede forsømt eller træt, men tav om, hvad der skete.

Socialvæsenet modtog anmeldelse om, at der nok var noget galt, men gjorde intet. Og Rosanna sagde ikke noget. Hun var bange for den ældste koblerske.. Den anden trak sig. En tredje person, viste sig senere at være indblandet som alfons. Han havde kontakter og kunde skaffe kunder.

Det hele stod på i tre måneder, hvor over 100 mænd skal have misbrugt pigen og desuden

overtrådt loven, der forbyder køb af sex.

Rosannas mor fik forkortet fængselsstraffen mod at gå med fodalarmer.

Da Rosannas far i fængslet fik besøg af sin døtre, forstod han instinktivt hvad der var galt, for hun vil ikke sidde på skødet eller give ham en knus. Han ringede fra fængslet til socialvæsenet, som åbenbart noget drævent hørte, hvordan Rosanna var blevet tvunget til sex af et par store piger. De tvivlede på historien og foretog sig ikke noget…

Rosanna blev gravid og fik abort og først efter et år kom sagen for retten. Politiet havde ikke foretaget sig noget særligt. De tog ikke notits af de oplysinger, som Rosannas far havde fra datteren. De opsporede ikke de mange kunder, selvom ruffersken tilbød at vise politiet, hvor.

Programlederen for ”Uppdrag Granskning” stillede socialvæsenet og politiet til vægs.

De ansvarlige socialfolk var ynkelige og fejge. De kunde ikke dér for øjnene af seerne finde plausible undskyldninger. Der var ingen! Sagen mindede på den måde om sagen med småpigerne nede i Tønder.

Politichefen indrømmede, at dette ærinde var gået helt fejl. Det var faldet mellem stolene, som han sagde. Han skød skylden på andre. En enkelt politibetjent, der ikke var færdiguddannet, havde fået opgaven på deltid…

Således - på grund af manglende vægtige beviser, frikendtes de tre koblere.

Men så! – Ja, for historien er ikke slut! kom sagen for romernes egen domstol – en krise domstol, et parallelt retssystem til det svenske, som ikke fungerede.

Romernes domstol har til opgave at skaffe forlig og fred mellem zigøjnerslægterne.

Dommerne er ældre mænd. Dommen lød på ”Magerdi”, d.v.s. udstødelse af romer-fællesskabet.

Koblersken udstødtes for 5 år, bagmanden, der havde kundekontakterne, i to år, men han måtte desuden udrede en stor skadeserstatning.

De hundrede mænd, som havde forbrudt sig både mod pigen og mod svensk lov kan åbenbart frit fortsætte at købe sex, for sex er ikke til at stoppe. Det har man prøvet i evindelige tider!


Se også video på http://svtplay.se/t/102534/aktuellt, som Snaphanen henviser til.