november 29, 2010

Hvad bilder I EU politikere Jer ind!

“HVEM POKKER TROR I MENNESKER I ER?” NIGEL FARAGE STILLER ET FREMRAGENDE SPØRGSMÅL. VI VENTER STADIG PÅ ET SVAR....

Roger Kimball

“Gælds kaos, en frygt for en smittekilde fejer hen over Europa.”
Upseda! I går var det Grækenland: Der er i en håbløs bundløs gæld - nær 2232 milliarder. Det kan synes at være småting her i Obama "kun Himlen sætter grænsen" tidsalderen. Men husk på, at der kun er cirka 11 millioner grækere.
2.232.000.000 /11.000.000 = 202.900 kroner.

Med andre ord da skylder hver lille Zeus og Hera mere end 200.000 kroner.
Selvfølgelig vil Grækenland aldrig tilbagebetale disse penge. Man vil være på samme niveau som Tredje Verdens Lande, man vil misligholde forpligtelsen.
Nu ser det ud til at den dårlige vane brede sig. I går var det Grækenland, i dag er det Irland - kan du huske den "Irske Tiger?" Det viser sig, det var en oppustet missekat: Pumpet op med varm luft gennem de kunstigt lave renter godkendt af EU

OG I MORGEN? MÅSKE PORTUGAL DER ER VED AT BLIVE KVALT MED EN GÆLD DER SVARER TIL 325% AF BRUTTONATIONALPRODUKTET. PORTUGISISKE EMBEDSMÆND SIGER DE IKKE VIL BEDE OM EN HJÆLPENDE HÅND. MEN DET VAR OGSÅ DET IRLAND SAGDE FOR ET PAR UGER SIDEN. LAD OS NU SE.
HVAD SÅ MED DAGEN EFTER I MORGEN? "ANALYTIKERE," FORTALTE TIL AP, "AT MARKEDERNE HAR BRUG FOR MERE GARANTI FRA EU LEDERNE SÅLEDES AT RÅDDENSKABEN KAN STANDES I PORTUGAL, FØR DEN SPREDER SIG TIL SPANIEN, KONTINENTETS FJERDE STØRSTE ØKONOMI - ET SCENARIO DER VILLE TRUE SELVE DE 16 EUROLANDES VALUTA."

HAR DU LYST TIL AT SATSE PENGE PÅ DET?
PENGESITUATIONEN ER NU MEGET, MEGET SLEM. MEN VÆRRE ER DOG NYHEDERNE DER DREJER SIG OM POLITIK, I SÆRLIG GRAD OM FRIHED OG DEMOKRATI I EUROPA.
DET EUROPÆISKE PROJEKT HAR ALTID VÆRE ET SPIL DER ER BLEVET SPILLET AF IKKE VALGTE POLITISKE ELITÆRE, OG DERPÅ PRAKKET PÅ FOLKET. NÅR EU LEDERNE IKKE KUNNE FÅ LISSABON TRAKTATEN, OGSÅ KENDT SOM DEN EUROPÆISKE FORFATNING, GODKENDT GENNEM FOLKEAFSTEMNINGER GJORDE DE SOM ENHVER FORNUFTIG TOTALITÆR LEDER VILLE GØRE: DE GÅR UDEN OM FOLKET OG ERKLÆRER TRAKTATEN FOR GODKENDT.

HVEM ER NIGEL FARAGE? HAN ER TIDLIGERE KONSERVATIV BRITISK POLITIKER, DER FORLOD PARTIET I 1992 DA JOHN MAJOR'S REGERING UNDERSKREV MAASTRICHT TRAKTATEN, OG DERVED SOLGTE UD AF EN STOR DEL AF BRITISK SUVERÆNITET. HR. FARAGE ER NU LEDER AF UKIP, UNITED KINGDOM INDEPENDENCE PARTY, LIGESOM HAN ER MEDLEM AF EUROPAPARLAMENTET FOR SYDØST ENGLAND.

JEG KENDTE IKKE HR. FARAGE INDTIL EN VEN SENDTE MIG ET LINK TIL EN EKSTRAORDINÆR TALE HAN GAV FORLEDEN VED ET MØDE I EUROPAPARLAMENTET, I STRASBOURG. OMHANDLENDE DELVIS EN ØKONOMISK ALARM, MEN DET DYBERELIGGENDE BUDSKAB I HR. FARAGE'S TALE OMHANDLER BEKYMRINGEN FOR DEN MÅDE EU POLITIKERNE MED OVERLÆG KNÆGTER DEMOKRATIET - FJERNER, MED HR. FARAGE'S ORD, "ETHVERT TILBAGEVÆRENDE SPOR AF DEMOKRATIET FRA SYSTEMET" - FOR AT HOLDE DRØMMEN OM EN EUROPÆISK SUPERSTAT I LIVE.

IDET HAN SÅ PÅ ANSIGTERNE AF MEDLEMMERNE FANDT HAN FRYGT OG VREDE: HELE DET EUROPÆISKE PROJEKT SER UD TIL AT FALDE I GRUS. DERES SVAR? FORØG INDSATSEN. HERMAN VAN ROMPUY,DEN BELGISKE 'EN-VERDENSMANDSLING,' DER ER DEN FØRSTE LANGTIDSPRÆSIDENT FOR DET EUROPÆISKE RÅD, DET VIL SIGE, EU OG SOM BLEV INDSAT I DECEMBER SIDSTE ÅR, VURDERER AT IDEEN OM DEN NATIONALE SUVERÆNITET ER OVERFLØDIG, EN REMINISCENS FRA EN TID DER ER FORPASSET OG UDEN VÆRDI.

PROBLEMET BESTÅR I, PÅPEGEDE HR. FARAGE, AT FOLK OVER HELE EUROPA ER VED AT VÅGNE OG SIGER, "DETTE ØNSKER VI IKKE, VI ØNSKER IKKE FLAGET (EU) VI ØNSKER IKKE HYMNEN, VI ØNSKER IKKE DENNE POLITISKE KLASSE, VI ØNSKER AT DET HELE FORVISES TIL HISTORIENS AFFALDSPAND."

EU-BUREAUKRATERNES SVAR, DE SOM KØRER DET HELE? NUVEL, IRLAND FIK AT VIDE, AT DET VILLE VÆRE UPASSENDE AF DEM AF HAVE EN FOLKEAFSTEMNING; DE SKULLE GÅ IND PÅ ET BUDGET FØRST. HR. FARAGE HAVDE DET HELT RIGTIGE SVAR PÅ DENNE UFORSKAMMETHED: "HVEM POKKER TROR I MENNESKER I ER? I ER VIRKELIG MEGET, MEGET FARLIGE. JERES BESÆTTELSE AF AT SKABE DENNE EURO STAT BETYDER AT I MED GLÆDE ØDELÆGGER DEMOKRATIET."

HR. FARAGE HAR FAT I DET HELT RIGTIGE: DEN POLITISKE KRISE SOM EUROPA STÅR I KAN BLIVE FORVÆRRET AF DEN DOMINOLIGNENDE KOLLAPS AF MEDLEMLANDENES ØKONOMIER.
MEN DET HELT STORE KRITISKE PROBLEM ER DEMOKRATIETS FREMTID, DET VIL SIGE, FRIHEDENS FREMTID. DET ER "LANGT ALVORLIGERE END ØKONOMIERNE," ARGUMENTEREDE HR. FARAGE, "FORDI HVIS I FRARØVER FOLKET DERES IDENTITET, HVIS I FRARØVER DEM DEMOKRATIET, DA ER DET ENESTE DER ER TILBAGE TIL DEM NATIONALISME OG VOLD. JEG KAN BLOT HÅBE OG BEDE TIL AT EURO PROJEKTET BLIVER SMADRET AF MARKEDET FØR DET VIRKELIG SKER."

EUROPA ER MEGET, MEGET HELDIG MED AT HAVE POLITIKERE SOM NIGEL FARAGE.
(DANIEL HANNAN ER EN ANDEN.) SPØRGSMÅLET ER: ER DE FOR SENT UDE?

HTTP://PAJAMASMEDIA.COM/ROGERKIMBALL/2010/11/26/JUST-WHO-THE-HELL-DO-YOU-THINK-YOU-PEOPLE-ARE/?SINGLEPAGE=TRUE

MÅSKE KAN DU LIDE DISSE?

EU REGULATIVER DER SLÅR IHJEL

EU - NATIONERNES SAMMENBRUD

HVEM ER UDE PÅ AT SMADRE EUROEN?

TYSKLAND OVERGIVER SIG 2010

LINKWITHIN
INDSENDT AF OLSEN KL. 16.17

Kilde: fra bloggen "Synopsis" 28.11.2010 http://synopsis-olsen.blogspot.com/2010/11/hvad-bilder-i-eu-politikerejer-ind.html