november 22, 2010

Fortsatte enorme svindlerierne i EU. Du betaler!

Gemt, men ikke glemt. Her kommer en vigtig pressemeddelelse fra 7. november fra Morten Messerschmidt:

EU-Kommissionen må tage stilling til ny rapport om svindel med EU-midler.

Nye EUSSR apparatnijks-kandidater - eller gamle mafiabosser? Same shit different names!

Morten Messerschmidt kalder EU-kommisionen for mafia-bosser

Pressemeddelelse fra DF 7. november 2010

I en ny rapport bliver det afsløret, at der af udbetalte EU-midler hvert år går 1,3 milliarder euro tabt på svindel og irregulære udbetalinger af støtte. Der er tale om en lang række klassiske eksempler fra EU´s rædselskabinet – eksempelvis støtte til appelsinplantager på Sicilien, som slet ikke findes, eller støtte til kvægavlere uden kvæg i Slovenien.

Det får Dansk Folkepartis medlem af EU-Parlamentet Morten Messerschmidt til at trække i nødbremsen. Han vil have EU-Kommissionen til at erkende, at det er uacceptabelt, at milliarder af euro fortsat fosser direkte ud i ingenting.

”En hvilken som helst finansminister var blevet fyret på gråt papir, hvis han blot én gang præsenterede et budget, hvor der ikke kunne redegøres for 10-11 procent af udgifterne, men i EU er den slags hverdag, og fordi der er ubegrænset adgang til penge, trækker man blot på skuldrene og fortsætter med at udbetale støtte til ikke-eksisterende plantager og fiktive kvægbestande”, siger Morten Messerschmidt.

Især seks EU-lande, Bulgarien, Rumænien, Grækenland, Italien, Polen og Spanien står for to tredjedele af svindelen, og i rapporten peger man på, at støtten i virkeligheden er en slags bestikkelse for at skabe støtte til EU-projektet.

”Hele EU-projektet er efter belgisk forbillede grundlagt på en sydlandsk ”klient”-tankegang. Så længe pengene flyder i en lind strøm, er der ingen der protesterer, og på den måde køber man sig til støtte på samme måde som en mafia-boss på Sicilien. Skatteyderne befinder sig på behagelig afstand til det hele og bliver slet ikke spurgt. Men alle hæderlige mennesker bør føle sig forpligtede til at konfrontere EU-Kommissionen med dette forhold, indtil den erkender, at noget er galt, og det er lige præcis, hvad Dansk Folkeparti har tænkt sig at gøre”, siger Morten Messerschmidt.


Spydpigens kommentar:

Dette er ikke overraskende. Spydpigen har på baggrund af italiensk omtale af disse forhold skrevet om EU og maffiaen tidligere. En journalist og en dommer fra Syditalien holdt foredrag om dette emne for EU-parlamentarikerne i Bryssel 2007 og forklarede, hvorfor det var så at sige umuligt at undgå mafiaens indblanding i de enorme EU-bidrag til Syditalien.

Kære læser: kik tilbage på bloggen her:

18/11 - 19/11 - 21/11 - 22/11 - 30/11 2007

samt åbent brev til Camre 23/11 2007

og åbent brev til den svenske politiker Sacrédeus (som var en af de få EU-parlamentariker som ville have orden i sagerne angående de mange EU-bedragerier.