november 04, 2010

Forargeligt

Det er ufatbart, at Sverige kan kalde sig ”demokratisk”. Det er jo hykleri og falsk tale, med mindre ordet ”demokrati” skal tolkes kommunistisk som i Kina, Vietnam, Nordkorea…


Her er en pressemeddelelse fra Dansk Folkeparti, der afslører horrible forhold i Nordisk Råd:
Gadedrenge-manerer ødelægger samarbejdet i Nordisk Råd
Dansk Folkepartis medlem af Nordisk Råd, Henrik Brodersen, tager skarpt afstand fra den behandling Sverigedemokraten, Erik Almqvist, har fået af sine nordiske politikerkollegaer de sidste par dage, under Nordisk Råds møde i Reykjavik.

- Jeg synes, det er forargeligt, at opleve, hvordan især svenske og norske politikere har hånet og buhet ad ham, når han gik på talerstolen, siger Henrik Brodersen.
Henrik Brodersen mener det er både barnligt og udemokratisk, når man som politiker ikke giver en politisk modstander lov til, at fremlægge sine argumenter uden at blive afbrudt af tilråb, sådan som det er sket på Nordisk Råds Møde. Det er sagen om Danmarks udvisning af 5 nordiske statsborgere, som har hedet debatten op under Nordisk Råds møde. Det er især de svenske Moderaternes repræsentant, Henrik Wallmark, og det norske Arbeiderpartiets repræsentant, Martin Kolberg, som har gjort sig uheldigt bemærket i debatten.

- Som garvede politikere burde vi have budt den nyvalgte Erik Almqvist velkommen på Nordisk Råd, og givet ham tid til at finde sine politiske fødder. I stedet bliver han mødt med gadedrengemanerer. Det er skammeligt, og meget beklageligt. Et af de vigtigste elementer ved Nordisk Råds samarbejde, er netop, at vi kan mødes med hinanden som ligesindede politikere; uanset hvilket land og hvilket parti vi kommer fra, siger Henrik Brodersen.

Det går hedt til på Island