november 02, 2010

Klip fra læserindlæg i Nordjyske

http://www.nordjyske.dk/ditnordjyske/forside.aspx?ctrl=10&data=53%2c3686903%2c5%2c3


10. oktober 2010 04:00 Nordjyske.dk
Ligesom i krigsår
Gunni Jørgensen Refsnæsvej 28, Nørre Kongerslev, 9293 Kongerslev


FREMMEDE: I MetroXpress (6.10.) står en lille bitte notits på side 16 der fortæller, at nu vil EU forære Gaddaffi i Libyen 373 mio. kroner - ikke 373 kr. men 373.000.000 kr.


De enfoldige EU-ministre tror virkelig, at Gaddaffi vil bruge pengene til at standse den muslimske flygtningestrøm fra Afrika til Europa, også selvom de ved, at Gaddaffi ikke har underskrevet Genève-konventionen for flygtninge.

Hvor meget skal vi yde til verdens flygtninge og terrororganisationer? Vi ved jo godt at de muslimske terrororganisationer bruger flygtningestrømmen til at nedbryde vort samfundssystem ligesom de bruger palæstinenserne til at nedbryde det eneste demokrati i mellemøsten, nemlig Israel.

Vi yder direkte statshjælp til de muslimske lande.

Vi yder hjælp til dem gennem vort medlemskab af EU.

Vi yder hjælp til dem gennem vort medlemskab af FN.

Vi yder hjælp til dem gennem tilskud og indsamlinger via diverse nødhjælpsorganisationer.

Vi modtager muslimske flygtninge og indvandrere og forsyner dem med så mange penge at de kan sende penge til deres familier og deres terrororganisationer - hvor får de ellers penge fra?

Vi lader vore handelsskibe besætte af muslimske pirater. og vore firmaer betaler så millioner i løsepenge - hvem betaler det i den sidste ende?

Hvad bliver der af al den hjælp? - hvor meget nytter det? og hvor meget ender i lommerne på de muslimske terrororganisationer?

Man siger, at indvandrerspørgsmålet optager for meget af politikernes tid! Hvis politikerne ville tage sig sammen og udvise alle uvillige og fornærmede islamister, så ville der ikke være noget indvandrerspørgsmål - hvor svært kan det være?

Jeg er i færd med at gennemse Krigsaviserne, der blev udsendt for nogle år siden. Jo mere jeg læser, des mere synes jeg, at jeg ser på nutiden og ikke på noget fra fortiden. Hvis jeg sætter ordet islamister i stedet for nazister, er det situationen i dag, jeg læser om:

Besættelse af Danmark og Europa.

Særlove.

Pressecensur.

Trusler.

Udsugning af samfundet.

Indtrængen i alle vitale dele af samfundet.

Etnisk udrensning af anderledes tænkende.

Oprettelse af demokratifjendtlige foreninger.

Politiet er reduceret til en logrende hund.

Forbud mod kritik af islamisterne og deres danske tilhængere.