november 22, 2010

Brev fra en vred nordmand

Ja, der er grund nok til vrede. Ikke bare i Norge, men i hele Europa.Vore politikere har åbnet dørene på vid gab for folk fra en komplet fremmed og brutal "kultur" for at overlade dem det hele.


Skolene legges i grus

BmOnline » Søn Nov 21, 2010 10:39 am

Nå begynner tegningen å ta form, globalistene holder på å skrinlegge den gode skolen, og er i ferd med å innføre fandens prinispper også her.

Legg merke til at det på 60-tallet var "andre boller" den gode gamle skolen med tavle og kritt ble erstattet med skitt.

Nå er vi her hvor det er skitt som er arenaen i skolene. Tenk hvor ille det har/er blitt?
Raseringen begynte med å innføre såkaldt 9-årig skole, dette var et ledd i å gjøre barna uvitende om hendelser i historie til eks. De skulle ikke lære noe som helst på skolen, de skulle understimuleres. Og det lyktes politikerne med ved å fjerne moren fra hjemmet. Tenk det dere, far ble også fratatt sin rett, dvs han ble bare en som skulle betale underholdsbidrag, det var det hele. Moren skulle få retten til alt, legg nøye merke til hva globalistene har stelt i stand, de har rasert samfunnet med viten og vilje. Nå er snart hele "bygningen" råtnet opp.
Hva er det vi har igjen? Nå ser dere at karakterene er borte ifra skolen.

Nå skal heller ikke oppførsel og orden stå på karakterene hos elvevene. Hva er dette? Jo, det er djevelens verk, av globalistene, våre rikspolitikere som ikke gir fem flate øre for å gi "Norge på båten".
Derfor, se meget nøye på stemmeseddelen neste gang du går til valgurna, STEM ikke på globalistene. Hvem er så de? Har du lyst å se fjeset til en globalist? Se da nøye på samtlige i Stoltenberg regjeringen. Der har du dem. Se nøye på Høyre- der har du dem- se nøye på FrP. Der har du dem.
http://enverden.no

Hvem skal vi så stemme på?
http://norgespartiet.no
Jo, nye koster må til. Derfor må denne beskjeden ute til hele folket. Få kastet disse på dør som ikke bryr seg om at våre soldater er sendt ut i en fremmed krig for å dø.

Skolene legges i grus, samfunnet ligger allerede der.

Er dette hva vi vil være bekjente av?

Nå er dagens soldater våre barn, som har fått en "kalashnikov ak 47" om halsen, gå ut i verden og drep...sier rikspolitikerne, tenk det, tenk det! De påberoper seg støtte i folket som de ikke har.
Grunnloven vår ROPER RIKSRETTSSAK!!

BmOnline