juli 07, 2008

Nu.....og sidenhen

Man bør vænne sig til at forudse de kommende skaktræk:
Nedenstående er hugget fra SIADs blog (med minimale ændringer):

Jiziyah - korandikteret beskyttelsespengeskat - nu i Danmark ?

Først fik vi sharia-banking i Danmark introduceret af Hobro Sparekasse, Vendsyssel Sparekasse, Farsø Sparekasse og Den Jyske Sparekasse. Nu kommer den næste sharialovsbestemmelse: Jiziyah

Jiziyah er en korandikteret skat pålagt ikke-muslimer

Jiziyah er en slags beskyttelsespenge med andre ord en ren gangsterskat for ikke at blive røvet og slået ihjel af muslimerne.

Det er selvfølgelig ikke mærkeligt at den dukker op et af de steder hvor der er flest muslimer i Danmark, nemlig Gellerupparken. Der har unge muslimske jihadkrigere igennnem et godt stykke tid røvet og udsat kirken for hærværk, kastet sten efter kirkegængerne og ødelagt og plyndret deres biler. Efter aftale med kirken passer muslimer nu på Gellerup Kirke så den ikke blev røvet og udsat for hærværk. Indtil videre modtager muslimerne endnu ikke penge for deres beskyttelse såvidt redaktionen er orienteret. Det venter man som regel med til folk ikke længere tør andet og ser sig nødsaget til at betale sig fra ikke at blive udsat for hærværk og røverier. Men det er nok kun et spørgsmål om tid før vagterne modtager ægte jiziyah-penge fra Gellerup Kirke.

En af de to vagter mener forøvrigt ikke at det var Gellerups unge der havde ansvaret for det hærværk, kirken havde været udsat for, men tværtimod narkomaner* fra byen. Kort forinden var de blevet spurgt om det ikke var mærkeligt som muslimer at beskytte kristne kirker. Men det forlød at de var vant til fra deres hjemlande at passe på kristne kirker. Journalisten burde da have spurgt, om der ikke var lidt langt imellem danske narkomaner der stjal fra kirker i de arabiske lande...!? Og hun kunne have fortsat spørgsmålet om det var danske narkomaner der ødelagde bilerne udeforan kirken og skød sten efter kirkegængerne?

Læs artikel fra det kristne blad Udfordringen
http://www.udfordringen.dk/art.php?ID=13147

Vil vi danskere kunne finde os i at skulle betale beskyttelsespenge i vores eget land??
............................................................

Min kommentar til ovenstående:

Min kommentar:
Siad foregriber nok begivenhedernes gang en smule, men det er absolut rimeligt at gøre opmærksom på sagen. Historien passer som fod i hose ind i den dhimmistatus som var og er almindelig i islamiske lande med et vist mindretal af tålt kristen eller jødisk befolkning, som f.ex. i Andalusien. De nævnte dørvagter i Gellerup henviser da også til forholdene i Palæstina.

Hvad angår danske narkomaner, er det ikke mit indtryk, at de er særlige tilhængere af hærværk, derimod er de ivrige efter at skaffe sig penge ved at stjæle kirkeinventar.