juli 22, 2008

Kim Il Sung, Mugabe og AmdiHer i agurketiden har jeg kikket lidt tilbage...

Mugabe fik fordrevet alle hvide farmere i Zimbawbe - undtagen Tvind-imperiet, som havde store plantager dernede. Mugabe og Amdi Petersen var ideologiske hjertevenner og Tvinds sideskud, organisation ”Humana people to people ulandshjælp” (UFF) har haft stor glæde af Mugabe og enorme indtægter på tøjindsamllinger. Det siger noget om det kommunistiske Tvind-imperium, at de altid har hyldet de værste diktatorer i verden. Og det siger noget om naive politikere i Danmark. Kristeligt Folkeparti indgik en studehandel: Tvind fik sin skole, og Kristeligt Folkeparti et kristeligt gymnasium!

Tidligere var det den nordkoreanske præsident, kammerat Kim Il Sung, som Tvind var betaget af. Hans fødselsdag blev fejret på Tvind, dengang de endnu fandtes i Vestjylland og deres enorme bedragerier og skattefusk endnu ikke var optrevlet. Der blev serveret en fødselsdagskage, som ikke stod tilbage for nogen amerikansk rigmands bryllupskage, - sådan en på 4-5 etager, der fylder hele bordet. ”Happy birthday” stod der, og navnet var omgivet af flag og stjerner.

De danske Tvindfolk og -elever sang en norkoreansk hyldestsang til den stat, som blandt forskelige gøremål også smuglede narkotika ind i Danmark og de andre skandinaviske lande med kurérpost. På Tvindskolen var narkotika bandlyst, for de, der skal lede en statsomvæltning, kan ikke handle klart med narkoinficerede hjerner.

Her er sangen, oversat til dansk: ”I Jang Baek bjergene er der spor af blod, fordi general Kim var i kamp. Også ved Am-nok floden er der spor af blod, fordi der er blevet kæmpet. I dag er der fest for et fri Nordkorea, for vores ærefulde general Kim Il Sung. Kim Il Sung giver os et lykkeligt liv. Under hans lederskab blomstrer vores liv.”
Fot øverst: Amdi Petersen
Fot. nederst UFF´s hovedkvarter i Zimbawbe. Hvad kan man ikke få for indsamlet tøj?
Indsamlingerne har i øvrtigt efter sigende ødelagt Afrikas textilproduktion.