juli 28, 2008

Krav om visum

Dansk Folkepartis europaparlamentariker Mogens Camre kræver nu, at den danske regering indfører visumtvang over for bulgarere og rumænere.

- Det er forkasteligt, at EU-Kommissionen først nu lukker for en del af pengestrømmen til Bulgarien og nøjes med at give Rumænien en advarsel. Det har længe været åbenlyst, at EU´s skatteyderes uhyre store støttemidler til de to lande er udenfor enhver rimelig kontrol. Kommissionen har hverken indsigt eller teknisk kapacitet til at styre den massive økonomiske støtte, som i betydeligt omfang går direkte i kriminelle lommer, vel at mærke kriminelle, som sidder i toppen af disse lande, siger Mogens Camre.

Mogens Camre mener, at optagelsen af Bulgarien og Rumænien var en fejltagelse.

- Bulgarien og Rumænien burde ikke være optaget i EU før landene havde styr på deres offentlige administration, deres retsvæsen og politi. Man kan ikke indlemme lovløse, fattige lande i EU uden at det går galt. Nu rammes andre EU-landes borgere af, at disse fattige landes kriminelle flytter deres aktivitet til hele EU, hvor åbne grænser giver fri adgang for alle. Der er således høj kriminalitet både i toppen og bunden af disse lande, siger Mogens Camre.

Mogens Camre vil nu have regeringen til at gribe ind.

- Den danske regering må holde op med bare at rette ind efter de ofte absurde beslutninger, som de store lande gennemtvinger i EU. Vi må stille et krav om visum til bulgarere og rumænere, som ønsker indrejse i EU, indtil de to lande har styr på deres samfund. Vi må holde op med at affinde os med at EU eksperimenterer både med europæernes sikkerhed og europæernes penge, siger Mogens Camre.

Chr.borg 24. juli