juli 16, 2008

Her kommer en meget vigtig meddelelse.

Min e-mail-adr. blev defekt, men en dygtig IT-mand fandt fejlen. Her afsløres fejlen, da den er vigtig for alle bloggere:

Det var naturligt at udgå fra at det var nogen gal indstilling i emailprogrammet Pegasus, da Pegasus er et ret så avanceret emailprogram. Men der var faktisk ikke noget galt med Pegasus, i stedet er årsagen langt værre og skræmmende.

Gertrud er nemlig blevet udsat for en usædvanligt grov chikane fra sin internetudbyder Telia. Nogen eller nogle hos Telia har indsat et filter på Telias mailserver som gør at hver gang det kommer en pressemeddelelse fra Dansk Folkeparti til Gertruds emailkonto hos Telia så blokeres hentningen af al email.

Blokeringen får den effekt, at det ikke er muligt at hente de pressemeddelelser som er kommet fra Dansk Folkeparti SAMT alle andre emails som ligger efter disse emails på mailserveren. De emails som ligger før emails fra Dansk Folkeparti bliver til gengæld hentet gang på gang eftersom de pga blokeringen ikke kan slettes automatisk fra mailserveren.

Denne form for chikane hos en emailudbyder er så grov og usædvanlig, at jeg ikke ville tro det var sandt, hvis jeg havde fået det fortalt. Men i Gertruds tilfælde har jeg selv med egne øjne kunnet konstatere, at der rent faktisk ligger en sådan blokering.

Dette chikanefilter gør jo, at emailkontoen hos Telia bliver altfor besværlig at bruge, selvom man med Pegasus, det emailprogram Gertrud bruger, har mulighed for at se, hvad der ligger på mailserveren. Det blev derfor nødvendigt at ændre adressen hos Dansk Folkeparti sådan at pressemeddelelserne ikke mere sendes til Gertruds Telia emailadresse.

Nu er det næppe sandsynligt, at Telias ledelse har beordret denne chikane. Det er mere sandsynligt at en eller flere medarbejdere (muslimer eller muslimvenner?) som arbejder med emailsystemet hos Telia på egen hånd uden ledelsens kendskab har lavet denne grove chikane. Gertrud er jo som bekendt en meget aktiv modstandskæmpe, og hun har nok kommet til at træde nogle muslimer eller muslimvenner på tæerne.

Jeg synes det er uhyggeligt og skræmmende at islamisterne og deres venner går så langt for at chikanere modstandskæmpere. Det er en skam, at Telia har den slags ansatte på en sådan vigtig funktion som emailsystemet.

Denne information er efter aftale med Gertrud, da det er vigtigt at islamisternes forskellige metoder bliver kendt.