marts 20, 2009

Indavl

Problemet er meget følelsesladet, men det bør ikke forties.

Et TV-program i Sverige hedder ” Det forbudte problem” og handler om fosterskader ved kusine-fætter ægteskab. Professor i genetik ved socialstyrelsen, Göran Annerén, synes, at det ville være bedst at tie om kendsgerningerne for ikke at skabe racisme og fremmedfjendtlighed.
Men det er ren stalinisme, når videnskab går i den politiske korrektheds tjeneste.

Der er kendsgerninger nok. Kvinder, som har sat 4 handikappede børn i verden, det ene efter det andet, uden at høre om risikoen. Hvis de havde fået noget at vide, var de måske holdt op efter det andet barn. Kvinder, som af svigerfar, er blevet tvunget til at ligge med sin fætter-ægtemand, som er hjeneskadet på grund af tidligere generations fætter-kusine ægteskab, - for – som det hedder - at føre slægten videre! Kvinder trækker det hårdeste læs samt sorgen på grund af en idiotisk sædvane.

Man taler om arbejdskraftsindvandring, men det er sygdomsindvandring. Hvis sløret blev løftet og statistik blev tilladt, ville det vise sig, at Sveriges institutioner er fulde af disse stakkels frugter af fætter-kusine ægteskaber til en pris af 4000 kr. i døgnet.

Og volden i slægten stiger også på grund af disse fætter-kusine-ægteskaber, for se, du kan fortsætte dit et liv efter en ex-hustru og en ex-mand, men en ex-kusine findes ikke! Du lever stadig videre i slægten med slægten.

Kilde: fra bloggen Every kinda people http://everykindapeople.blogspot.com