marts 18, 2009

Homosexuelles adoptivbørn

I nyhederne på DR1 tirsdag aften 17/3 så man en strålende glad ung mand, som var lykkelig over, at homosexuelle nu kunne få lov at adoptere. At han var glad for børn, lyste ud af ham.

Men journalisten spurgte, og det gjorde han ret i: hvad siger børn til tanken om at vokse op i et hjem, hvor der er to ”fædre” eller to ”mødre”. Børnene, der svarede var vel 7-10 år (?) og syntes åbenbart ikke, at det umiddelbart kunne være lykken. De havde alle på deres måde lagt mærke til, at far og mor ikke er ens eller handler ens. De havde for exempel forskellig mening om mad og madpakker eller orden i hjemmet, sovetid eller hvad ved jeg o.s.v.
Så børnene ville nok gerne have en af hver slags.

Hvad med børnene i homosexuelle hjem? Vil de ikke blive drillede og mobbede. I vore dage forsøger psykologer og pædagoger at bilde os ind, at man kan udrydde mobning, men det vil jeg se, før jeg tror det. Drillerier på godt og ondt hører med til livet. Sådan er menneskene nok sammensat, og dyrene vel egentlig med. Køb et fuglebrædt og studér fuglene. De større jager de mindre væk eller snupper maden for næsen af dem.

Jeg er temmelig sikker på, at der vil komme mange problemer for de børn, der vokser op med to ”fædre” eller to ”mødre”.