marts 05, 2009

Bekæmp islam - ikke muslimerne!

Bekæmp islamisme – ikke muslimer, skriver Københavns integrationsborgmester Jacob Hougaard i en kommentar i Berlingeren 3/3, rettet mod minister Karen Jespersen.

Hvad mener Hougaard med ordvalget ”islamisme”? Kunne han ikke lige så godt bare skrive ”Bekæmp islam – ikke muslimerne”.
Betyder ”islamisme” en extrem fanatisk form for islam og i så fald hvor går grænsen mellem Hougaards ”islam” og hans ”islamisme”?

Han skriver, at ”Muslimernes Fællesråd er en stor, moderat paraplyorganisation, der repræsenter omkring 80 procent af de aktivt troende muslimer”.
Vil det sige, at ”Muslimernes Fællesråd” som ”moderate” (- og uden mindste brug af taquia!) tager afstand fra sharialovens barbariske straffe som stening af utro kvinder, hængning af homosexuelle, håndsafhugning af tyveknægte, og henrettelse af ”frafaldne” ved at få halsen skåret over - etc. ?

Det tror jeg ikke på!

”Muslimernes Fællesråd” repræsenterer som Hougaard skriver ca. 80% af de aktivt troende muslimer. Vil det sige, at disse 80% aktivt troende er ”moderate” og tager afstand fra shariaen, mens de resterende 20 % aktvt troende enten er sekulære? eller extremister?, men uden at repræsenteres af noget Fællesråd.


Intet som helst giver mig anledning til at tro Hougaards henvisninger til alverdens politiske udsagn og rapporter. Vi står midt i en krig, kaldet ”den anden form for krig” eller om man vil ”psykologisk krig”. Her bruges ikke militære våben, men rapporter, meddelelser, udsagn, sande eller løgnagtige, og de brugbar-naive politikere vil tabe spillet!


Islam, denne brutale, enerådige politik i religiøs forklædning vil vi ikke have i Europa. Ud !