januar 12, 2009

Hvad skal de dér - i Sameland?


Saudiaraberne, som står for den hårdeste form for islam, ”wahabismen”, har i det sidste årti været vilde med at bygge moskéer i hele Europa. Nu har de også fået kik på Tromsø, oppe i Nordnorge, nord for Polarcirkelen. Tromsø kaldes "Porten till Arktis", for herfra starter ofte expeditioner til Nordpolarområdet, og her er verdens nordligste universitet og et museum for samernes kultur og historie.

Hvad skal muhammedanerne dér?
De skal som alle andre steder i Europa vise sin magt og indgyde frygt. Psykologisk set er det samme attitude, som hvis en ondsindet fremmed magt lader sin flåde anke op ud for Lofoten eller nogen planter et fremmed flag på Svalbard: Se, her er vi! Og det her er vores! Og Gud nåde jer, hvis ikke I adlyder!
Islam lægger ikke skjul på, at de i alle måder er de dygtigste i verden, og at alle andre på kloden derfor skal rette sig efter dem!

Til en ordentlig moské hører som bekendt en koranskole. Overholder man ikke sharialoven, risikerer man at få hænder eller fødder hugget af eller at blive hængt eller få hovedet skåret af Muhammedanere kan jo ikke/må jo ikke være venner med os vantro ifølge koranen.

Formålet med det europæiske moskébyggeri kom klart frem i den tyrkiske præsident Erdogans udtalelse:
”Moskeerne er vore kaserner, kuplerne stålhjelme og minareterne bajonetter”.
Derfor har flere moskéer i Europa også fået navnet ”Erobrermoské” (Fathi camii).


Sameland

Samerne har været undertrykt i århundreder af både Svenskere og Nordmænd, og først i vor tid er forholdene i bedring. Sådan da! Samerne har ”fået lov” at beholde deres sprog, og de har oprettet et såkaldt ”Sameting”, som kan diskutere (men ikke afgøre!) de ting, der angår dem... Men de gamle stridigheder om arealerne og naturrettighederne i Nordskandinavien fortsætter stadigt...

Skal Tromsøs politikere nu ved hjælp af indvandrere og moskébyggeri knægte samerne?

Muhammedanerne vil med deres politiske islam ødelægge og tilintetgøre samernes kultur! Vi har i Danmark set deres brutale angreb på vore grønlændere, og hvordan disse grønlændere til sidst blev fordrevet fra deres boliger!