januar 24, 2009

Har Rusland nu rollen som kristenhedens beskytter?

Fra "Antijihad Norge" (tilfældigvis på jomfru Marias undfangelsesdag:) 8. desember 2008

Gud velsigne Russland!
Vi har omtalt hvordan saudiarabere kommer med velfylte pengesekker og vil bygge prangende moskeer i en rekke byer i Vesten. Et av de seneste eksemplene på det er Tromsø. Penger for å hjelpe bulgarske muslimer til å hindre at de må stenge ca 200 av sine moskeer har imidlertid disse islamske ”velgjørerne” ikke.

I Moskva bor det faktisk så mange som ca 2 millioner muslimer. Byen har imidlertid bare 4 – FIRE – moskeer. Hvis islam hadde vært en religion, og ikke organisert kriminalitet forkledd som religion, ville det slett ikke vært urimelig om det ble bygget flere moskeer i Moskva. Russiske myndighetene har imidlertid så langt, på forskjellig vis satt en effektivt stopper for bygging av flere.

Nå har imidlertid saudiaraberne dukket opp også der med et lass med penger, og vil bygge en moske og et såkalt islamsk senter (les: terroristhøyskole). Svaret på det fra russiske myndigheter er imidlertid noe som Vesten kunne hatt mye, SVÆRT mye, å lære av. Russerne setter som betingelse at de får bygge en russisk-ortodoks kirke i Saudi-Arabia. Det er i praksis å si blankt nei. Den dagen det bygges en kirke i Saudi-Arabia står ikke verden til Ramadan.

Dette russiske svaret bekrefter bare nok en gang det vi har hevdet en rekke ganger, nemlig at Russland har overtatt rollen som kristenhetens sentrum og høye beskytter. Et slikt islamsk senter som det islamofascistene nå vil bygge i Moskva har eksistert i Washington DC i en årrekke. Til tross for USAs såkalte ”nære allianse” med Saudi-Arabia, og til tross for at de kaller seg ”God’s own country” har ikke amerikanerne klart å utvirke at det blir bygget en kirke i Saudi-Arabia.

Illustration: Ikon fra 1400-tallet fra den ortodoxe kirke: Anna, Maria og Jesus.