januar 15, 2009

En bunke forvirrede høns

Dette er oversat fra ”Östra Ölands fria horisont” 11.1.09

Den svenske udenrigsminister Bildt - fantastisk naiv!
(Citat fra Bildts egen blog:) ”Til mine samtalepartnere i dag hørte – lidt mindre almindeligt – Irans udenrigsminister Mottaki. Han forsikrede mig om, at også Iran vil bidrage til en fredelig løsning i overensstemmelse med det, som angives i resolutionen i Sikkerhedsrådet.”

Dette kan læses på Carl Bildts blogg i dag – det er jo helt vidunerligt naivt, og man kan fundere på, om Bildt forstår, hvad det er, han laver.

Mottaki er altså repræsentant for en stat, som vil ”udslette Israel fra kortet” og med sådan en forhandler Bildt! Det er politisk umoral, så det basker.

Jeg kunne have lyst at sammenligne dette med følgende: en svensk udenrigsminister som under
anden verdenskrig ville forsøge at mægle til fred mellem England og Tyskland ved samtale med Nazitysklands udenrigsminister Ribbentrop – hvilken samtale! hvilken fred!

Det som sker i Gaza er jo Irans krig, Irans krig gennem fuldmagt – Hamas, som er både finansieret og våbenudrustet gennem Iran.

Efter dette gad jeg vide, om Carl Bildt overhovdet kan spille nogen rolle i denne konflikt eller om han overhovedet bliver modtaget i Israel.

I øvrigt beskrives EU-mæglerne, hvor Bildt deltog i international presse, som en hoben forvirrede høns, hvor den ene delegation ikke vidste, hvad den anden gjorde.

Kilde: Östra Ölands fria horisont 11.1.09