januar 19, 2009

Dræbte palestinensere udgør værdifuld propaganda

Jeg har modtaget dette fra Sverige:


I U.S. News & World Report gör Mortimer Zuckerman den 15 jan följande konklusion:
“Det enda Hamas önskar hellre än döda judar är - döda palestinier!”

Det träffar Hamas cyniska agerande på pricken.
De vet att de inte kan besegra Israel. Med de döda palestinierna som argument, har de hittills varit lyckosamma i att vända naiva västerlänningar mot Israel. De räknar med att EU och USA skall göra jobbet åt dem att betvinga Israel.

Med den beräkningen provocerade de Israel med intensifierad raketbeskjutning för att få igång kriget igen. De VILLE ha krig. Är det sådana man kallar krigshetsare ?
I flera svenska städer har vi idag sett tusentals svenska föregivna demokrater demonstrera i solidaritet med den värsta diktatoriska förbrytarregim världen sett på länge. En solidaritet med allt de säger sig kämpa emot: Förtyck, rasism (alla judar skall ju utrotas), krigsförbrytelser av alla slag och ständiga lögner i propagandan.
Hur kan svenska demokrater göra så? Är de alla egentligen rasister som inte gillar judar ?


”Det eneste Hamas ønsker mere end døde jøder er - døde palestinier!”
Lyder det ikke som løgnagtigt, ondskabsfuldt propaganda?
Skulle de ønske død over deres eget folk?

Ja, hvorfor ikke. Når vi ser, at de lærer selv små børn at håndtere våben! For ikke at tale om, at de kan finde på at ofre deres kvinder og børn ved at give dem terrorbælter med sprængstof om livet for at gå ind i fjendens rækker og sprænge dem og sig selv i stykker! Lønnen er paradiset!
Man skal sandelig være stærk i troen!


Kilde: U.S. News & World Report via den svenske blog Säfflemannen