september 26, 2008

Vejen til Islamisering går gennem maven!

Gennem bloggen ”every kinda people" er jeg blevet opmærksom på Metro-avisens propaganda for islam.
Den svenske udgave af Metro havde den 17. September et islamisk reklametillæg for ramadanen med overskriften ”Et multikulturelt samfund” på forsiden. Tillæget er sponsoreret af Sveriges store detailhandlerforening og skilter med lækkerier til fastens stormåltider: tørret frugt, silkepuder og en festklædt islamisk kernefamilie.


Man taler med honning i munden for at den bitre pille (islamiseringen), fremstillet imod svenskerne, lettere skal glide ned. Man taler om multikulturelt samfund for at få den mere overfladiske del af Sveriges befolkning til bare at tænke på glade sommerdage i Tyrkiet med spændende mad. Skønt man jo ellers for længe siden har fattet, at ordet ”multikulturelt” bare skal åbne alle veje for alt mellem himmel og jord, for så siden at lukke de multikulturelle fora, som ikke passer ind i islam, når islam har erobret markedet. Er der måske multikultur i Saudiarabien? Må svenske kristne mænd og kvinderne bære et lille kors om halsen fra deres multikultur? Det kan koste dem livet.


Det er på tide, at de almindelige svenskere forstår, at madsnakken bare er en del af erobringsteknikken i det, som kaldes ”psykologisk krigsførelse” eller ”den anden form for krig” – en krig uden tanks og raketter, men med løgne og lumskeri.
På side 4 løftes lidt af sløret: det handler også om religion. I Islam kan politik ikke udskilles fra religionen. Det hænger sammen som siamesiske tvillinger og handler om islams tilsidesættelse og udryddelse af vore livsværdier og livsform.


"Denna annons spelar på svenskt självhat, som det finns mycket av i Sverige" skriver den svenske blog: Jag tycker att det är (minst) lika illa att förakta sin egen kultur som att vara respektlös mot andra. Det är inte ett tecken på uppriktigt intresse för främmande kulturer, när man marknadsför ramadan för att det kan öka försäljningen, eller för att man tycker att Sverige är för färglöst. Att man samtidigt främjar en förtryckande religion är en katastrofal dumhet."Kilde: Every kinda people ved Knute kl. torsdag, september 25, 2008