september 03, 2008

Det er synd for grønlænderne

at de skal belemres med denne forhenværende imam, der har vist sig så usympatisk, uhæderlig og voldelig i Danmark. Selvom han trænger til at køles ned, behøver grønlænderne vel ikke at skulle trækkes med ham!

»Han sparke dumme dansken i klunken«

Den tidligere Århus-imam Ahmed Akkari har fået job som lærer på skolen i Narsaq i Sydgrønland, hvor hans ankomst allerede har skabt voldsom debat.

Den kontroversielle, tidligere Århus-imam Ahmed Akkaris tilstedeværelse i Narsaq i Grønland har allerede skabt en heftig debat i den nordligste del af kongeriget.Knap havde den grønlandske journalist Noah Mølgaard lagt sin artikel om Akkari på internetavisen sermitsiaq.gl's hjemmeside, før de første debatinlæg indløb.Flere debattører gør grin med Ahmed Akkari, der spillede en fremtrædende rolle under Muhammed-krisen.

F.eks. skriver "johndoe" på Sermitsiaqs blog:»Borgerne i Fatwa-rsaq ønskes hjerteligt tillykke med den nye borger? Man kunne jo forestille sig, at Akkari kunne stille sin halal-ekspertise til rådighed ved den lokale fiskeindustri, og vupti så bliver Narsaq verdens førende eksportør af halal-rejer?«"Nunaqarfik" skriver under overskriften "Akkari stor, stor helt":»Akkari, han meget stor helt i Grønland ? Han sparke dumme dansken i klunken, når di ik forstår andres kultur ? Jeg tror det islam er fin ide ? Det med burka meget smart ? Her i by ingen tandlæge, så piger ikke smile ? Måske de oss bliv glad for burka ? Ligsom landstyres politik: Vi ikke snakke om problem, derfor ingen problem ? Nu jeg hjem og lave kylling al(lah) Akkarry...«

Lær af gæstfriheden.

Andre debatindlæg er mere seriøse. Nogle af dem er meget kritiske over for den danske imam og lærer, mens andre byder ham velkommen til Grønland.Flere kritiske debattører har noteret sig, at grønlændere forfølges og chikaneres af muslimer i Gellerup. Således skriver f.eks. ”boesen”:»Jeg er spændt på, om Akkari kan fortælle sine nye naboer, hvorfor imamerne i Århus ikke kan stoppe muslimernes overfald på grønlændere i Gellerupparken.«

»