september 21, 2008

Et frisk vindpust ind over landet

EU-politikerne har narret os fra første færd og løget for os i små halvtredsindstyve år!
Det fremgik allerede af Romtraktaten, hvad EU-projektets hovedmand, Jean Monnet, havde i tankerne, men Romtraktaten blev aldrig lagt ud til befolkningerne og gennemtygget ved
debatter, sådan som det bør ske i demokratier.


Dansk Folkepartis Jesper Langballe høstede et af de større bifald på partiets årsmøde i Herning, da han i dag tordnede mod EU fra talerstolen.
Han mener, at tiden nu er inden til, at Dansk Folkeparti kræver en redegørelse om, hvad det vil betyde, hvis Danmark helt forlader EU.

”Vi skal ikke drage nogen konklusion endnu, men jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg sagtens kan se Danmark uden for EU. Også inden for den allernærmeste fremtid,” sagde Jesper Langballe efter sin tale.
Og partiets EU-ordfører Morten Messerschmidt er helt enig med sin gruppefælle. Han vil nu via Folketingets Europa-udvalg bede regeringen om en udredning.
”Det er klart, at der bliver tale om en større udredning. Men EU undergraver vores udlændingepolitik, vores pensionslovgivning osv.. Det er ganske enkelt tid til at trække en streg i sandet,” siger han

EU-ordføreren kan som Langballe også sagtens forestille sig et Danmark, der ikke er en del af EU.
”Hvis den udvikling, vi har været vidner gennem en tid i EU, fortsætter, så kan jeg ikke se andre løsningerne end, at vi må forlade EU,” siger Morten Messerschmidt.

Kilde: JP 21.9.08