september 06, 2008

Fri kæresteimport?

I følge DR1 fredag den 5. september vil ”et flertal” danskere ændre udlændingepolitikken.
”Et flertal af befolkningen mener, at regeringen bør følge de afgørelser om lettere adgang til familiesammenføring, som EF-domstolen har fastslået. Det viser en Vilstrupmåling i Politiken.

49 % støtter EF-domstolens afgørelse, mens 39,5 % mener, at vi skal gå imod domstolens afgørelse.”

Hvordan er spørgsmålene formuleret? Eller skyldes resultatet, at folk ikke tænker sig om?

Vil befolkningen virkelig have større tilstrømning af folk fra 3. verden med alle de problemer og udgifter, som kultursammanstødene medfører i dagligdagen? Enhver voksen ved jo, at forelskelse er en slags forbigående besættelse, som kun i få tilfælde holder livet igennem. Ægteskab indebærer nogle udfordringer, som ikke alle kan honorere, og jo mere forskellige forhold, ægtefællerne kommer fra, jo sværere er det. Enhver dansker ved også, at vore love og regler omkring ægteskab og skilsmisse er yderst liberale. Det vil sige, at
enhver lettelse af adgang til familiesammenføring betyder en lettere adgang til indvanding i Danmark fra hele verden. Og har man först opnået at komme ind i landet, kan man lade sig skille.

Er der virkelig flertal for det i Danmark?

Er de andre EU-lande indforstået med øget indvandring? En øget indvandring i Danmark betyder jo almen øget indvandring i EU, eftersom det er frit at rejse rundt i EU og alle tydelig nok er i samme båd under EU-diktaturet.