september 06, 2008

Den voldsdømte Akkari

Da vi for et par år siden var på Grønland, kunne jeg konstatere, at her var ikke skyggen af en eneste muslim. Det må være det, man har opdaget i The International Islamic Organisation, hvorefter man givetvis har sent Akkari nordpå, dels som straf for at blive afsløret under muhammed-krisen, men også for at opfylde kvoten på 12 børnefødsler, så islam kan få momentum nordpå. Dernæst er det vel også et eksperiment for at se, om Allah vil lade Akkari overleve 30 dage uden mad og drikke, når han måtte opholde sig et sted med midnatssol under ramadanen.

Ole Gerstrøm

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1430602.ece

Dansk Folkeparti mener, at Fogh må forklare ansættelsen af Akkari
DF's Martin Henriksen er så målløs over, at den tidligere imam Ahmed Akkari uden videre har fået ansættelse som skolelærer i Grønland.

Akkari fik for nogle år siden en betinget dom for vold efter at have slået en 11-årig dreng på Lykkeskolen i Århus. Det er baggrunden for, at Martin Henriksen frygter, at ansættelsen af Akkari vil forringe det i forvejen pressede undervisningssystem i Grønland.

- Jeg er rystet over, at Narsaq Kommune ansætter en skolelærer med en voldsdom mod en 11-årig elev på sin samvittighed, siger Martin Henriksen, som kræver, at statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) udbeder sig en forklaring fra Grønlands Hjemmestyre.

Ritzau 6.9.08Som før sagt her på bloggen. Det er synd for grønlænderne! mener Spydpigen