oktober 17, 2015

Politisk mordforsøg i Tyskland

http://www.pi-news.net/2015/10/koeln-messer-angriff-auf-ob-kandidatin/

Kniv-angreb på den mest afholdte  borgmesterkandidat i Køln, den partiløse Henriette Reker. 
Reker, som støttes af CDU (Kristdemokratiske Union), FDP (Frie demokrater) og de grønne er i morges blev hårdt såret under valgkampen på et ugemarked i Køln. En 44-årig gerningsmand, efter de første oplysning at dømme af tysk afstamning, angreb politikeren med en machetelignende kniv mod halsen, hvorved luftrørene blev ramt. Hun bliver for øjeblikket opereret og er uden for livsfare.

Gerningsmanden virkede forvirret  Nogle kilder angiver, at han hævdede, at han vilde frelse Messias eller at man skulde redde mennesker fra sådanne mennesker som Reker. Denne udtalelse er ikke blevet bekræftet af  byrådsmedlemmet Dr. Strahl (CDU), som var øjenvidne til hændelsen og blev intervewet af Køln-TV.  Markedspladsem ligger i den velsituerede borgerlige bydel "Braunsfeld"  

Om borgmestervalget bliver gennemført i morgen i henhold til planen vides ikke i øjblikket. 
Det er en gang blevet udskudt, fordi stemmesedlerne ikke svarede til lovforeskrifterne og delvis ignorerede de partiløser  kandidater. 

Kilde:Politically Incorrect 17.10.2015


Spydpigens kommentar. umiddelbart peger det jo ikke på nogen af tysk afstamning. Dels virker det jo professionelt, - og så med en machete og snak om en messias......