oktober 26, 2015

Uduelighed og bundløs naivitet koster


Morten Uhrskov, formand for Dansk Samling

Panik før lukketidOpenClips / PixabayOpenClips / Pixabay
Vi ved nu med sikkerhed, at Sverige bryder økonomisk sammen om ret kort tid. Seneste melding fra økonom Tino Sanandaji er den, at selv i den svenske forvaltningsmyndighed Regeringskancelliet er der panik for alvor, fordi milliarderne vælter ud af statskassen ned i et bundløst hul, hvor den tredje verdens uendelige masser står klar til at forbruge hver en svensk 
krone.Selv på dagbladet Politiken har de fundet ud af, at den er helt gal, og at Sverige står på sammenbruddets rand. Hold da op, fristes man til at udbryde, at man skulle leve længe nok til at læse sådant, der for få år siden ville blive rubriceret som ekstremisme. 

At Politikens skribenter er meget tåbelige, vidner følgende vanvid om:
”Giv svenskerne en pause. Så må Danmark og andre lande i Europa være indstillet på at løfte en større del af opgaven og arbejde videre for at finde en fælles løsning på asylkrisen. Den er svær at få øje på, men Sverige har ikke svaret.”
Nå ja, når Sverige er ved at kollapse, må det være vores tur til at smadre vore samfund. Logik helt i overensstemmelse med Politikens idealer.
Ellers kan jeg varmt anbefale hjemmesiden avpixlat.info, der må være det mest saglige nyhedsmedie i Sverige i disse år.
Sveriges katastrofe af en statsminister, Stefan Löfven, har i øvrigt følgende kommentar med på vejen: ”Sveriges DNA och själ är värme.”
Der bliver uden tvivl varmt i Sverige i den kommende tid, men ikke helt på den måde, som Stefan Löfven forestiller sig.
Planlagte asylcentre går op i luer, og det er ikke enkeltstående hændelser. Sverige vandrer støt og sikkert mod en eller anden form for kaos, der kan kaldes borgerkrig, lavintensiv krig, mafiøst vælde, og hvad ved jeg. Bundlinjen er, at Sverige, som vi kender det, destrueres for øjnene af os. Hvad der udfoldes på den anden side, ved vi ikke endnu, men intet tyder på, at det bliver mindre end grumt.