oktober 31, 2015

Fra Mogens Camre via Ruth


Kære venner,
Tine Magaards forskning er interessant. Det er godt nok nærmest ulovligt at sige det højt, for alle multikulti-fanatikerne har besluttet at det er anderledes. Biskopper og visse uduelige, bange forskere samt en hel del uvidende politikere tror, at de kan omdefinere islam. De, som griner højest ad det, er naturligvis de rettroende muslimer, som er glædeligt overraskede over, at så mange i den vestlige verden er så selvovervurderende, at de ikke fatter, at islam har været uforanderlig i 1400 år og er helt upåvirkelig for vestlig fornuft.
Vi bør begynde at diskutere, om grundlovens begreber om religionsfrihed kan holde i verden af i dag, hvor islam truer hele den moderne udvikling. Hvorfor skal en række samfundsskadelige normer og direkte vanvittige leveregler beskyttes, fordi de kalder sig religion? De strider jo mod den offentlige orden og anstændighed og burde forbydes.
Og skulle vi så ikke lige nedlægge bispeembederne – bisperne har jo ikke forstået deres opgave. Hvis en direktør for Novo gik ud og anbefalede folk at købe Ely Lillys produkter eller direktøren for Danske Bank gik ud og sagde, at kunderne hellere skulle gå over til Nordea, ville de begge blive fyret på stedet, for hvis man ikke opfylder den opgave, man er ansat til, bliver man fyret. Jeg har svært ved at se, at alle bisperne udfylder deres job. 
De bedste hilsner 
Mogens


Ja, hvad nytter gode love, når man ikke bruger dem?
Hvorfor sætter man vor grundlov i skammekrogen?  Den var jo dog udtænkt af folk, som havde langt mere fornuft end nutidens politikere!