oktober 31, 2015

2030 Agenda och Den Nya Världsordningen NWO


Fra Peter Krabbe del 3

2030 Agenda och Den Nya Världsordningen NWO – en sammanfattning.
by peterkrabbe

De veckor som har gått efter FN:s offentliggörande av medlemsländernas undertecknande av 2030 Agenda i New York under de sista dagarna i september, har varit turbulenta för de flesta i världen som har möjlighet att följa händelseutvecklingen. I Sverige vet 90 % av befolkningen fortfarande inte vad Agendan är för något och media tiger som muren. Samtidigt gnäller svenskarna över det som sker i landet inför deras ögon och som framstår som obegripligt. I USA har debatten pågått i höga vågor de senaste fem åren och mediakontrollörerna har fått lägga enorma belopp och ansträngningar för att tysta opinionen.

I ärlighetens namn blev även jag själv tagen på sängen och de senaste veckornas djupdykning i materialet har inte bara inneburit sju snabba artiklar på min blogg, utan också grundligt förändrat min egen världsbild och förståelse för det som nu händer i syfte att förändra världen. Den stora frågan är om denna förändring är till det bättre eller tvärtom inledningen till ett tredje världskrig, organiserat av galningar. Vi har sett det förut. Låt oss därför sammanfatta intrycken i syfte att repa mod att gå vidare med livet! De artiklar som jag skrivit under oktober med början i ”Det sovande folket” är baserade på föreliggande fakta och väldokumenterade tolkningar. I denna artikel tänker jag istället göra min egen, personliga tolkning av det material som jag grävt fram under skrivarprocessen. Så här uppfattar jag situationen, utan att göra anspråk att ha rätt i allt:

Under loppet av de senaste 30 åren har det vuxit fram ambitioner att förändra världen i syfte att få ett slut på fattigdomen och svälten i utvecklingsländerna och fördela välstånd, utvecklingsmöjligheter och ekonomiska förutsättningar jämnare över jordklotet. Detta skulle då kunna eliminera krig och konflikter som sedan urminnes tider plågat vår värld. Denna vackra ideologi har fått arbetsnamnet Den Nya Världsordningen, eller på engelska New World Order NWO. Mumlet kring detta har emanerat från FN och planterats i USA:s mylla. Arbetet i FN har dock visat sig vara en svårframkomlig väg eftersom alltför stora åsiktsskillnader präglar de drygt 190 länderna i organisationen.
Arbetet har inte underlättats av att en sådan omvandling innebär en politisk socialism, samtidigt som många länder förespråkat välståndsökning genom kapitalistisk tillväxt. I det senare ryms nämligen goda förtjänster genom korruption för det styrande skiktet, särskilt i utvecklingsländerna. Dessutom finns fundamentala skillnader i hur ett samhällssystem skall se ut, demokrati av västerländsk modell eller religiöst baserad diktatur? Arbetet går därför bara långsamt framåt.

Så befruktas plötsligt idén genom att ledande finansfamiljer intresserar sig för konceptet. Kanske tänker de så här: Inte så tokigt egentligen att skapa en värld utan gränser där kapitalet kan röra sig fritt, den politiska kontrollen kan bli total och konsumtionen ökar lavinartat genom en globalt höjd levnadsstandard? Den ekonomiska makten över såväl stater som människor är starkare än den militära. Men människor förblir passiva när de bara sitter där de råkar vara födda, ingrottade i egna traditioner och inskränkta föreställningar. Låt oss därför blanda kortleken och flytta runt människorna så att andelen kreativa människor, liksom andelen passiva mottagare blir jämnt fördelad över jordklotet! Själva rörelseförloppet skapar nya förtjänstmöjligheter. Men vill människorna verkligen det? Nja, men det skall nog gå bra med lite ekonomisk hjälp på traven? Vi har gott om pengar. Världens fonder är fyllda av ekonomiska instrument som bara väntar på att få komma till användning.
Så nu har vi en God Ideologi och en Praktisk, men kanske nästan Ond för många människor. Men den Goda kan nog bära den Onda en bit på vägen, så sätt igång! Eftervärlden kommer att förstå!
Detta dryftas då på Rothschilds egendom utanför Rom och Romklubben bildas av ledande finansmän och politiker. Som ett arbetsutskott bildas Bilderberggruppen på ett hotell i Nederländerna, med strikt insynsskyddade möten i syfte att följa upp och styra utvecklingen. Hela det privata finanssystemet sätts i rörelse, rätt sorts presidenter och statschefer skall väljas som vill delta i agendan. Som en förgrundsfigur framträder George Soros, som snabbt bygger upp ett system med över 500 organisationer i USA som får i uppdrag att se till att en president väljs som är samarbetsvillig, en enkel sak i USA där ingen kan bli valbar utan back-up från finansiärer. USA, där också FN har sitt säte, ses som den viktigaste brickan i spelet.
Paret Bill och Hillary Clinton är lättköpta och spelet kan börja med Bill som president 1993. Ett tillfälligt avbrott blir det när Bush 2001 väljs till president genom att utnyttja sina kontakter med den Saudiarabiska oljekartellen istället. Familjen bin Laden blir nära vänner till Bush och därmed USA, tills attentatet i New York 9/11 försvårar relationerna. Spekulationer uppstår om huruvida attentatet var en handling skapad av en liten terrororganisation som Al Quaida, eller iscensatt av krafter styrda av Soros för att få bort Bush. Frågan är ännu inte utredd och begravd i arkiven. Soros får sin belöning först 2009, när Obama väljs till president med hjälp av kampanjbidrag och stöd från Soros organisationer. Hillary är redan utsedd till efterträdare.

Arbetet manas på i FN med den Goda Ideologin. Men folk bryr sig inte, allmänt svammel tycker man. Det behövs något att skrämmas med tycker Soros, som är uppvuxen under nazisternas terror i Ungern. Klimatförändringar är bra, de är globalt användbara och alla skall fås att förstå att världen tveklöst går under om inte FN, som den Goda Makten, inför en räddande agenda. Stigande havsnivåer med drunknade människor, svältande människor med förtorkade grödor och utplånade djurarter och regnskogar, koldioxiden kväver de som eventuellt inte dött än. USA:s presidentstyrda organ NASA och NOAA förfalskar nu på löpande band bevis för att detta undergångsscenario är verklighet och Soros-styrda medier bankar ut denna nya sanning över världen. Den misslyckade presidentkandidaten Al Gore får göra skäl för sina bortkastade kampanjbidrag som ny klimatpredikant. FN startar sina klimatkonferenser genom IPCC för att under stor mediabevakning Rädda Världen. En svensk får göra tjänst som nyttig idiot och får ordförandeskapet under tio år. Obama kavlar upp skjortärmarna och svettas inför TV-kamerorna med den omöjliga uppgiften att rädda oss.
Så presenteras den slutliga lösningen i september 2015 under namnet 2030 Agenda. Hållbar utveckling skall bli räddningen. Men alla måste ju förstå att genomförandet innebär att världen behöver kontrolleras globalt genom en världsregering, som inledningsvis skall verka på federal nivå, i ett senare skede genom upphävande av alla nationsgränser. Men var lugna, det är Snälla FN som styr. Men nu måste vi möblera om, det är bråttom! Sätt fart på migrationen, den är hållbar och skall verka fritt. Alla skall få bo där de vill i världen, då blir det inga krig. Det är också hållbart. Visserligen kostar det väldigt mycket pengar, men nationalstaterna får gärna låna det som behövs av finansfamiljerna, som vi nu döper om till Världsbanken och Internationella Valutafonden. Att Soros Fund Management är huvudaktör skall vi inte bry våra små hjärnor med.

Det skall organiseras. Nationalstaterna skall succesivt underordnas en Europeisk Regering, därefter skall EU växa, i första hand fram till Uralbergen (van Rompuy), därefter till Bortre Asien, som är lite svårare att övertala i nuläget. I syfte att få in Ryssland gör Soros en finansiell attack mot landet och dess sittande president Jeltsin, en attack som misslyckas genom att Putin nu uppträder på scenen. Putin stoppar angreppet, som ändå kostar Ryssland miljardbelopp. Men skam den som ger sig, Soros gör nya attacker mot Ukraina, Vitryssland, Georgien och Kazakstan i syfte att bryta loss dessa från ryskt inflytande. Uralbergen var ju det första målet. Men Ryssland rustar under Putins ledning och biter ifrån sig. Paus i expansionen.

Så börjar det då brinna i Mellanöstern. Bush har redan tänt på genom Irakkriget som repressalie mot den onda arabvärlden. Men det passar också bra för Soros, som ser möjligheten att nu äntligen få fart på migrationen genom flyktingströmmarna. Migrationen är den viktigaste ingrediensen i införandet av NWO och framför allt den nyttigaste delen för finansrörelsen. ISIS sätter fart på brasan och flyktingarna gör desperata försök att ta sig in i ett stängt EU. Soros finns med överallt. Han har insett att en större invasion är nödvändig för att bryta igenom gränsbarriärerna till EU och har sina organisationer i arbete på plats för att informera om lämpliga transportvägar till Europa och ge ekonomiskt understöd. Redan tidigare har den arabiska våren fått ekonomiskt stöd, men Muslimska brödraskapets stöttrupper ISIS är effektivare. I samband med undertecknandet av 2030 Agenda lanserar Soros sitt 6-punktersprogram för hur migrationen skall genomföras i större skala, främst nu in till Europa men också fortsatt globalt. Flyktingarna väller nu, som på ett givet kommando, in över gränsen till Soros forna hemland Ungern, stoppas av myndigheterna men hjälps av Soros-finansierade hjälporganisationer genom taggtråden. Men detta fungerar inte tillräckligt bra!
Turkiet är medlem i NATO men har inte släppts in i EU:s gemenskap på grund av rädslan för islamisering och totalitärt statsskick. Oväntat dyker nu en möjlighet upp för Soros genom att Volkswagenkoncernen gjort ett fatalt misstag i hanteringen av avgasutsläppen på sina bilar, USA:s miljömyndigheter aviserar 500 miljarder i böter för koncernen, vilket riskerar att fälla Tysklands största och viktigaste bilindustri. Som genom ett trollslag ändrar Merkel attityd till Turkiets medlemskap i EU och följer nu blint Soros migrationsagenda. Turkiets EU-ansökan skall nu snabbehandlas och tillfälliga flyktingläger skall på EU:s bekostnad upprättas i Turkiet. När Turkiet har anslutits med fri rörlighet kommer redan flera miljoner flyktingar att finnas på turkisk mark och kan fritt välja sin fortsatta destination i Europa. Problemet är löst, migrationen har fått fritt flöde och ökengränsen mot Turkiet kan lätt passeras även av hågade migranter från Afghanistan, Pakistan och Indien.

Soros kan nu öppna sin Migrationsbank för alla som inte själva kan betala för invandringen – statsobligationer är säkra styrmedel, det lärde Rothschild ut för 100 år sedan (se Soros program i föregående avsnitt). Belånade stater har inget annat alternativ än att lyda.
Men hoppsan, nu är det visst bråttom! Det knirrar och knakar nämligen i skutan. I USA står en republikansk presidentkandidat och hotar med att stoppa hela spektaklet, dessutom kan han finansiera sin kampanj själv som self-made miljardär. Hans fristående mediakanaler som Fox News ger inte vika för hotelserna. I England hotar man att spräcka hela EU genom att gå ur unionen. Folket rasar mot islamisternas våldsvåg på gator och torg, där rop efter sharia och utplåning av alla kristna och otrogna skallar mellan husväggarna. I Frankrike är socialisten Hollande redan uträknad inför kommande presidentval, som blir en ren högerfråga. Merkel ser dystert på framtiden. Hon vet att det tyska folket är en tickande bomb som kan utlösas om man går för fort fram. Bra då med mellanläger för migranterna i Turkiet, så blir det lite lugnare ett par år. Sedan spricker nog ballongen som vi bara blåser och blåser i, men då är jag pensionär muttrar Merkel. Jag fick i alla fall ihop ett helt Tyskland, även om det nu har arabiska som andraspråk.

Och i Ryssland har Putin insett att bästa sättet att rädda sitt lands nationella integritet är att bomba ISIS sönder och samman, inte för att stoppa islamisterna utan för att torpedera EU:s fortsatta expansion och ekonomiska intrång. Utan migrationen stoppas Soros värdetillväxt genom de planerade statskuldsväxlarna. Soros försök att attackera Rysslands ekonomi är ett större hot än NATO:s militära styrkor. Östra halvklotet behöver bara lite tid för att utveckla sin egen BRICS-valuta. Därefter good bye Soros, good bye FN.

Men de nyttiga idioterna i Sverige då, de Moralens och De Mänskliga Rättigheternas överstepräster som fått stå på världsscenen och utropa sin förträfflighet? De som bara såg Den Goda Ideologin men aldrig lyfte på mattan. Jo, de sitter snart i säkerhetsrådet och väntar på Nobels fredspris. Men bomberna vill tydligen aldrig tystna, så något måste ha blivit fel? Och de där svenska politikerna som aldrig förstod att alla skrattade när de höll sina engagerade anföranden om Godheten i världen, ja de sitter där än i Rosenbad. Fast Reinfeldt som nog trodde att han skulle bli ny generalsekreterare för FN lever i skymundan och slickar sina sår!
Det blev en lång saga, ändå fick jag inte ens med hälften. Eller var det verklighet? Eller en konspirationsteori? Ja, bestäm själva. Valet är fritt. Viktigast är lite eftertanke…

Peter Krabbe

peterkrabbe | 24 oktober, 2015 kl. 09:12 | Kategorier: Krönika | URL: http://wp.me/p2NPyW-cl
Kommentera   Se alla kommentarer   Gilla
Säg upp prenumerationen för att inte längre få e-post från Peter Krabbe.
Ändra e-postinställningar i Notiser.

Kan du inte klicka på länkarna? Kopiera och klistra in följande URL i din webbläsares adressfält: 
https://peterkrabbe.wordpress.com/2015/10/24/2030-agenda-och-den-nya-varldsordningen-nwo-en-sammanfattning/