marts 21, 2014

Undervisningsplan kræver børnesex

(Ebbe Vig har fundet tysk information om baggrund for WHO's og EU's underlige krav om uanstændig og ødelæggende påtvungen sex-undervisning af vore børn. Her fra den tyske KOPP ONLINE (oversat af Gertrud).)

Pædofiliskandalen angående SPD-politikeren Edathy er endnu ikke afsluttet, og allerede nu kommer de næste beskidte detailler herfra frem i lyset. Den bekendte pædofil-lobbyist Dieter Gieseking vilde gerne udnytte "Pro-Undervisningsplan-demonstrationen" i Stuttgart ved at få dem til at overtage temaet med mere virksom publikation. De rød-grønne sørger for en bølge af ophidselse i Baden-Württemberg
I regeringens undervisningsplan har man regnet med, at børn i langt højere grad bliver konfronteret med de mest forskellige livsformer. Hvor langt dette går viser nu den bekendte pædofil-lobbyist Dieter Gieseking. Han råber op om, at man skal tage del i "Pro-undervisningsplans-demonstrationen" i Stuttgart. Ikke uden grund.


   Liebe kennt kein Gesclechter = Kærlighed kender ikke til køn

Pædofili-skandalen: den rød-grønne Undervisningsplan
Pædofili er i den tidligere straffede Giesekings øjne - (han har bedrevet børnepornografi) - åbenbart et tema for undervisningsplanen. Tilhængere og aktivister, der gik ind for undervisningsplanen med dens oplysningspligt i forskellige retninger, havde efter lange protester villet klemme ud med temaet.

Gieseking mener nu i et interview, at formuleringen "Ingen plads for pædofili" er overdreven. Men også denne sex-orientering må have plads i demonstrationen og dermed fortjent plads i kredsen af undervisningsplans-tilhængerne. Gieseking forventer at fremme "Accept af sexuel mangfoldighed". Dermed handler det for ham ikke om de voksne, men fremfor alt om skolebørnene i Tyskland. Næppe tvivl om det, for de er jo udsat for hans sexuelle orientering. Lobbyisten forventer, at den nye undervisningsplan bringer mere tolerance og accept for homosexuelle og lesbiske skoleelever.
"Sexuel mangfoldighed" betyder for ham også, at pædofili bliver fremmet eller i det mindste gjort bekendt. Pædofile må efter hans mening have krav på "Anerkendelse og accept" i alle sociale og politiske miljøer, det være sig i alle selskabelige områder.

Dermed gik han også ind for, at aldersgrænsen, hvorfra børn kan indvillige i sex med voksne, bliver sat ned fra 14 til 12 år. Naturligvis under advarsel om "børns sexuelle selvbestemmelsesret". Den burde man aldrig gå bagom. I den retning understøtter han også undervisningsplan 2015 og fordrer, at det må blive diskuteret, hvordan pædofili også kan fremstå. Hans fordring i henhold til "Freiwelt.net" (=Friverden.net): Pædofili må ikke fremstilles som noget ondt, men som "kærlighed til børn". På lang sigt vil pædofili sikkert profitere af en undervisningsplan, som kræver accept af homosexualitet.

Man må i hvert tilfælde frygte, at den rød-grønne undervisningsplan trækker yderligere skandaløse kredse til sig. Politisk korrekt burde det være på tide at hold øje med dette områdes særlige liberalitet. Politisk korrekthed er farlig. Det beskriver Birgit Kelle også i sin "Skrigen op imod lighedsgalskaben" - "Så knap dog din bluse!". Her handler det om sex-forretning, som FDP-spidskandidaten Rainer Brüderle udløste for lang tid siden. Skønt næsten typisk for debatterne i Tyskland.
Mandevittigheder bliver ofret på kønstomhedens alter. Pædofile søger adgang til en undervisningsplan, son de rød-grønne allerede for længe siden har fået for homosexuelle, transsexuelle og andre særlige temaer.

En grotesk historie.

Kilde: den tyske KOPP ONLINE