marts 14, 2014

Derfor kan ingen li` dig !

Ældre indvandrer til ung indvandrer     
Cherif El-Ayouty kom til Danmark i 1968 - og elsker sit liv her. Nu revser han de unge indvandrere, der ødelægger det for andre: Det er jeres egen skyld at ingen kan lide jer
Af: Thomas Harder
- Jeg føler mig omringet af mennesker, der ikke kan lide mig og jeg forstår ikke hvorfor. Er det fordi jeg sidste år har kørt med 120 km i timen midt i byen og i den forkert side af kørebanen og slået en mor og hendes baby i barnevogn ihjel i et fodgængerfelt?   
- Eller fordi jeg smadrede Westergaards hoveddør og løb efter ham i hans hjem med en økse og en kniv for at skære hans hoved af?
Voldtægt hveranden uge
- Måske det er fordi jeg næsten hver uge har voldtaget en ung dansk pige på vej hjem fra diskoteket? Er det fordi jeg gik ind på en bodega, hvor jeg troede mange menneske som sad ved baren hader mig og jeg derfor fyrede løs med min pistol i alle retninger for at dræbe så mange som muligt af dem?
Sådan indleder Cherif El-Ayouty et læserbrev til Ekstra Bladet, der ifølge ham burde være obligatorisk læsning for unge indvandrere. Han har givet den overskriften 'Derfor kan ingen lide dig' - for Cherif er uendelig træt af den elendige presse, de unge ballademagere og voldsmænd har - og er bange for, at det ødelægger muligheden for god integration. Hans tekst - som er skrevet efter samtaler med unge mennesker, der stortrives i offerrollen - fortsætter således:
Slår på socialrådgiverne
- Det kan også godt være, de kan ikke lide mig fordi jeg sælger hash på fortovet eller skyder på mine konkurrenter på åben gade og rammer tilfældige forbipasserende.
- Det kan også være fordi jeg plejer at slå løs på mine kommunale socialrådgivere eller slår en af dem ihjel engang imellem fordi han eller hun vil ikke give mig penge.
- Nej, jeg tror det er fordi jeg føler mig bedre end dem ved at forlange at min datter, søster, kone og kusine skal gå med tørklæde for at signalere deres forskellighed fra de fortabte danske piger, og at de ikke skal sidde i et rum med fremmede mænd.
- Årsagen kan være at jeg slog min datters skolelærer, fordi han lagde sin hånd på hendes arm. Måske det er fordi jeg insisterer på at leve i et parallelsamfund, hvor enhver blanding med danskere er forbudt, hvor jeg skal bede med flere hundrede andre en gang imellem midt på Rådhuspladsen, for at bekræfte hvor forskellige vi er fra resten af befolkningen.
Svinekød og fællesbad
- Næh, jeg tror det er fordi jeg nægter at gå i skole, hvis der serveres svinekød eller fordi jeg insisterer på at min datter ikke skal bade i samme bassin som drenge. Kan det være fordi jeg plejer at slå hårdt på min kone når hun er vanskelig så hun ender på hospitalet? Det er ikke min skyld at min kone foretrækker at bo i et krisecenter og ikke hjemme hos mig. Hvorfor kan andre ikke lide mig, når jeg besvarer et argument, jeg ikke er enig i, med vold?
- Er det fordi jeg færdes på gaderne med en flok trosfæller, der ser ud som ballademagere og har en faretruende adfærd? Er det fordi vi udgør majoriteten i danske fængsler, bruger løs af landets sociale udgifter og optager 50% af nyhederne i medierne, mens vi er ikke mere end 3% af befolkningen?
- Jeg har en anelse om, at det kan være fordi min onkel i mit oprindelsesland har begravet sin 12 år gamle datter levende, da hun havde kontakt med naboens dreng og dermed vanærede sin familie. Eller fordi min kusine, som er fra sunni sekten i Irak sprængte sig selv med en bombe midt i en flok shia pilgrimme og således dræbte 50 børn, kvinder, gamle og uskyldige mænd? Måske det er fordi min fætter fløj ind i den amerikanske bygning hvor tre tusind blev dræbt. Måske det er fordi mit folk har begået alle terrorhandlinger i verden i løbet af de sidste ti år.
- Og hvad så? Alt det jeg gjorde er normalt, da jeg handlede i vrede eller for morskabens skyld og det er altid de andre der får mit blod til at koge. Det er ikke hver gang jeg skyder løs på tilfældige mennesker eller kører vanvittigt mod fodgængere, at de alle sammen dør. Jeg har også lært af min far, at jeg skal følge de kulturelle skikke fra vores land og behandle de vantro som vores religion forlanger efter vores lærdes fortolkning af den.
Træt af uvenlighed
- Måske det er fordi jeg på det groveste truer alle mine venner og slægtninge som ikke godkender min adfærd, så de ikke tør afsløre mig eller de andre medlemmer af banden. Det er vigtigt, at de, der kritiserer mig, ikke skelner mellem mig og de 'andre', fordi det er til fordel for mig, at alle fra mit folk ser ud som om de er ens, tænker ens og handler ens. Dette er min styrke.
- Ærlig talt, jeg er træt af at tænke over årsagen til den uvenlighed og alle de avisskriverier med klager over min eller mit folks adfærd. Det ser ikke ud til at jeg nogensinde kommer til at forstå det. Jeg vil bare leve videre som jeg plejer og glemme alt om det, da det ikke rører mig på nogen måde i mit daglige liv.
- Derfor må jeg bare affinde mig med at de ikke kan lide mig, og jeg er faktisk også ligeglad, med deres mening, skriver Cherif i en tekst han håber vil få unge ballademagere til at tænke sig lidt mere om - og på, hvilke konsekvensen deres opførsel har for de unge indvandrere, der opfører sig pænt.


Kilde: Klip fra Ekstra Bladet    http://ekstrabladet.dk/nationen/article2235032.ece