marts 16, 2014

Jesper Langballe in memoriam


Kære Jesper Lasngballe. Tak for din indsats i Kulturkampen. Kampen vil fortsætte mod overmagten så længe, der er danskere, der holder af deres fædreland og værdsætter vor historie og vor kultur.

End ikke døden kan indgive hin "kultur", vi lider under, en anstændig opførsel!
En muslimsk tak for gæstvenlighed og hjælp

Salafist: Brænd op i Helvede 

Radikal muslim begejstret efter Jesper Langballes død


Mens vennerne i Dansk Folkeparti mindes Jesper Langballe med sorg og respekt, danser salafisten, den fundamentalistiske muslim Adnan Avdic, på hans dødsleje.
I en yderst hårdt formuleret udtalelse fordømmes både Jesper Langballes liv og død.
– Idag er det muslimernes glædesdag, idet jesper Langballe er død og dermed på vej til Helvede. Må han rådne op dér. Den mand var fjende af islam, og mon ikke han snart møder den syge Kurt Westergaard, lyder det bl.a. fra Adnan Avdic.
Jesper Langballe var berømt og berygtet for sine bidske kritik af islam - og særligt hans forsvar for Lars Hedegaards udtalelse om muslimske fædres seksuelle overgreb på døtre. Forsvaret blev bragt i Berlingske og førte til, at Folketinget ophævede hans parlamentariske immunitet for at kunne sigte ham for overtrædelse af Straffelovens racismeparagraf. Jesper Langballe blev efterfølgende idømt ti dagbøder à 500 kroner.

At han nu er død vækker begejstring hos den islamistiske Adnan Avdic:
– Dette skal fejres. Jeg skal nemlig ud at spise lagkage. Denne mand kaldte muslimske mænd for voldtægtsforbrydere, så sevlfølgelig er jeg stolt af, at han er væk og på vej i Helvede.
Avdic blev kendt i sommer, da han debatterede med Venstres Inger Støjberg på Ekstra Bladet om bl.a. stening.