marts 17, 2014

EURABIA - en faktuel-feuilleton. 1

Nicolai Sennels er en ildsjæl, som udsender en masse gode oplysninger om forhold, som massemedierne
så godt som fortier eller omskriver for ikke at gøre os bedrøvede over situationen eller for os til at tro, at alt står vel til, og det gør det absolut ikke. Nu har Nicolai sendt dette budskab (nr. 4 ud af 10):

4/10 EU leader vows to include North Africa in the Union...http://www.ansa.it/ansamed/en/news/nations/europe/2014/03/04/Med-central-our-foreign-policy-EU-presidency-says-Renzi_10180506.html

"'Italian Premier Matteo Renzi on Tuesday reiterated that he will place the Mediterranean at the center of his foreign policy agenda. ''This centrality will be the fundamental point of our foreign and territorial policy and of Italy's EU presidency'', Renzi said at a joint press conference with Tunisian Premier Mehdi Jomaa on what is his first foreign mission as premier.

''The Mediterranean will not be a border, but the center of Europe', Renzi said.

''The coming months will make it clear that our EU presidency will not just be a matter of institutional or economic affairs, but also a phase of ideals, values and hopes'', the young premier went on."

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Vi er nær på EU-valget 2014, og derfor vil Spydpigen her fremover kikke tilbage på, hvor skrækkeligt langt de europeiske politikere er kommet med at ødelægge Europa og slå det sammen med Nordafrika til en enhed under navn af EURABIA, for det er ikke noget den italienske statsminister Renzi har fundet på. Her begynder min feuilleton - læs den for dine børns og børnebørns skyld:


Eurabia var den ægyptisk fødte Bat Ye´ors betegnelse for det projekt, som hun som en af de allerførste advarede Europæerne imod. Man skulle slå Europa sammen med de arabiske lande i Nordafrika og Mellemøsten, således at Middelhavet blev et indhav.

Der var mennesker, der begejstret forestillede sig, at Roms storhedstid omkring ”Mar Nostrum” (Vort Hav) ville vende tilbage, således at ”Vort Hav” nu blev ”EU's Hav”. Hvilken handel, hvilke penge!
De enorme negativer ved kulturelt modsatrettede befolkninger tænkte de ikke på.

Men EU er ikke Rom! Og Nordafrikas befolkninger er forlængst blevet underkuet af arvingerne til ørkenrøveren fra Mekka.Det er næppe tilfældigt at de første synlige tegn på Eurabia-projektet kom samme år (=1995) som EU-politikerne i Barcelona i al stilhed vedtog, at man skulle have et overvågningskontor, som skulle holde øje med de enkelte EU-landes massemedier og borgere hvad angik deres mening om EU´s politik. EU var altså fuldt ud klar over, at de ikke havde gehør i Europas befolkninger!

Eurabiaprojektet, officielt kaldet ”Barcelonaprocessen”, vedtoges november 1995 med en deklaration fra EU´s udenrigsministre og de 12 deltagerlande: Marokko, Algieriet, Tunisien, Ægypten, Israel, Jordanien, Syrien, Libanon, PLO (for de palestinensiske myndigheder), Tyrkiet, Cypern og Malta. Projektet støttedes økonomisk af EU's skatteborgere i den officielle hensigt, at nævnte lande skulle nærme sig de europæiske værdier.
Projektet jonglerede med forskellige betegnelser ”Barcelonaprocessen”, ”Middelhavsunion” og ”Euromed”, rimeligvis for at lægge et tågeslør over politikernes udemokratiske tiltag. Europas Massemedier har da stort set heller ikke røbet, hvad der foregik/går. Kun om Tyrkiet hører vi med mellemrum om deres resultater eller mangel på samme. Men den stadig øgende mængde bloggere har gerne udbasuneret hvad de kunne opsnuse om Euromed-projektet, ikke mindst bloggen ”Euro-med” på dansk, engelsk og tysk.
Bloggen redegører lidt omstændeligt for projektets nu 15-år-lange fortiede historie, som kan læses her på min vedhæftede fil. Bloggen kommer med en masse henvisninger og facts.


Tordag 7 Jan 2010

Eurabia-projektet er levende og kan ikke stoppes

Teksten taget fra bloggen Dansk Euro-med

www.euro-med.dk


Resumé: Efter at Pamela Geller d. 30.12.2009 havde en artikel om Euromediterranienprocessen i the Washington Times, er der dukket nogle blogartikler op om emnet - men det er også blevet påstået, at den proces, dvs. Middelhavsunionen, der blev udråbt med eget parlament og sekretariat og andre institutioner af alle EUs samt middelhavslandenes stats- og regeringschefer med undtagelse af Libyens Gaddhafi i Paris d. 13. juli 2008, er død.
Det er den desværre ikke. Pga. pengemangel er den gået i stå - og mellemøstenkonflikten hindrer også, lige som åbenbart en vis frustration hos araberne over, at det ikke er lykkedes dem at få os pålagt deres "fuldkomne" normer. Dette sidste vil Italiens Deputeretkammer-præsident, Gianfranco Fini, klare ved at tilpasse vore normer til muslimernes! Den tidligere EU Kommissær, Franco Frattini, nu Italiens udenrigsminister, fortæller, at Middelhavsunionens fremtidige grænse skal være den Persiske Golf, og hans ministeriums generalsekretær siger, at Irak skal med. EU er ved at lave en energigruppe sammen med Euromediterranien-Golfstaterne med bl.a. store solaranlæg. EUs Økonomiske og Sociale Råd fremmer aktivt  Unionen gennem civilsamfundet. Middelhavets byer og regioner har dannet hver sin gruppe for at få gang i Unionen - 43 handelsministre holdt møde d. 9. dec. 2009 for at få den aftalte euromediterrane frihandelszone op at stå i 2010 som planlagt i Euromediterranienerklæringen i 1995 og bekræftet i 2008 i Paris - samt udvikle unionen derudover socialt og kulturelt. Algeriet, Libyen og Syrien har ikke taget imod tilbudet. EU er ovenud lykkelig over at have givet Marokko avanceret status for et år siden med visuslempelser, flere af vore penge og udvidet politisk samarbejde. Det Euromediterrane Transportprojekt er også meget aktivt - bla med et euromediterrant fælles luftfartsselskab, der skal bringe flere mennesker fra syd til nord, som det siges dernede - samt turister omvendt. Alle onde kræfter sættes nu ind på at fremme unionen, der som WTO chef, Lamy siger, kun er et skridt mod morgendagens organisation af verden - eller som Obamas rådgiver og mentor, Zbigniew Brzezinski, siger: Denne regionalisering er vejen til verdensstaten/regeringen. EU har et stort euromediterrant aktionsprogram i gang - og araberne venter sultne på vores penge og industri, alt imens NATo prøver at erobre Centralasien, så det hele kan hænge sammen med den fjernøstlige union, som er i støbeskeen efter EU model. Derfor har EU-Parlamentet siden 1994 været meget aktivt i bestræbelserne på at få skabt et FN Verdensparlament. Alt naturligvis under total tavshed fra "vore" politikere og medier. For dette er historiens største forræderi.

Fortsættes!  Spred det!