marts 19, 2014

Tag en pille. Så bliver du glad! Psykiatrien er løbet løbsk.
Lægemiddelbranchen ("Big Pharma") i USA er en enorm lukrativ industri, som støttes af Obamacare imod løfter om, at lægemiddelpriserne fortsat skal være høje.

Det nuværende medicinske monopol gør, at mange læger ikke altid ser på patienternes bedste . Lægemiddelforetagenderne har en egen interesse i ikke at helbrede mennesker, men tvært imod gøre dem afhængige af dyre mediciner, som har mange bivirkninger, - hvilket kræver yderligere medicin for at undertrykke disse bivirkninger. Mange læger er bange for at sige fra og sætte spørgsmålstegn ved systemet af angst for at blive fryst ude af sine kolleger eller til og ned at miste licensen.

Det amerikanske folk er de mest drogede på denne klode. Illegale droger er skyld i flertallet af massemediernes rubrikker, men sandheden er, at antallet af amerikanere,som er afhængige af lovlige droger er meget større end antallet af personer, der ar afhængige af de illegale.
Næsten 70 % af alle amerikanere tager mindst et receptbelagt medikament. Desuden findes der 60 millioner amerikanere, som "misbruger alkohol" og 22 millioner, som anvender illegale droger. Det betyder, at næsten alle, du møder vil undertiden være påvirkede af noget. Det lyder helt vanvittigt, men det er sandt.
I virkeligheden er der 70 millionr amerikanere, som tager "personlighedsændrende droger". Hvis det virker som om de fleste mennesker ikke kan tænke klart, er det anledningen til, at de ikke
kan, og der bliver flere af dem for hvert år. Med tanke på, at "Big Pharma" tjener tocifrede milliarde dollars på systemet, skal man ikke forvente sig nogen ændring.


Her følger lidt statistik:

I følge Centers for Disease Control and Prevention udskrev lægerne mere end 250 millioner recept på antidepressive lægemidler i år 2010.

Næsten 9 af 10 amerikanere over 60 år siger, at de har taget mindst et recept belagt lægemiddel inden for den seneste måned.

Receptbelagte smertestillende mediciner dræber flere amerikanere end heroin og kokain tilsammen.

750.000 personer tages ind på akut undersøgelse på grund af bivirkninger af lægemidler.


Andelen kvinder som tager antidepressive lægemidler i USA er højere end i noget andet land i verden. Mange af disse medikamenter indeholder advarsler om bivirkning om "selvmordstanker".
Selvmordsfrekvensen for amerikanere i alderen 35-64 år steg med næsten 30 % mellem 1999 og 2010. Antallet af amerikanere, som begår selvmord overstiger nu antallet amerikanere som dør ved bilulykker hvert år.

Børn i USA ordineres antidepressive midler tre gange så ofte som børn i Europa. Det omfatter også den type lægemiddel som behandler det, man kaldert ADHD og andre "bogstavs-sygdomme".


Kilde: bloggen Every kinda people 5. marts 2014.