marts 13, 2014

Tyskland løber med ! Vi andre løber væk !


I begyndelsen af marts omtalte den tyske blog ”Politically Incorrect” den T-shirt, som deltagerne i Kølns Forårsvæddeløb vil optræde i.
På den ses Kølns nye moskè - noget overdimensioneret - i forhold til Kølner-domkirken ved siden af.


Nu i dag (11/3) beskæftiger Kølner-Expressen sig med temaet og lader pressetalsmanden fra den tyske sportshøjskoles team i letatletik, Jens Koralewski, komme til orde:
"For os hører moskèen med til bybilledet. Vi har ikke haft nogen bagtanke. Grøn er forårets farve. Vi vil ikke gøre os afhængige af folk, som skælder os ud. Moskèen beholder vi på trøjen.”

Nu spørger man sig, om der stikker noget under. Kølns overborgmester, Jürgen Roters, som er domkirkebyens øverste islamsympatisør er en ambitionsrig sportsløber. Så mange mumler nu om der måske skulde være udgået nogle direktiver om T-shirtet fra hans kontor? Og mange Kølnere spørger sig selv, om det er passende at afbilde den endnu ikke indviede moskè så direkte og anmassende ved siden af den ærværdige domkirke, som dog er byens egentlige vartegn.

Også den islamkritiske borgerbevægelse ”Pro Köln” er i mellemtiden blevet opmærksom på ”Moskè-trøjen-tju” og vil træde an ved det 4. Kølner-Forårsløb den 23. marts med et eget team for at afsætte ”farvemærker.”

Også vi på Politically Incorrect vil gerne overtage noget af arbejdet fra den islamisk-tyske Sportshøjskoles kreative hverveafdeling og har allerede udarbejdet et forslag til T-shirtet til forårsløbet år 2020, som først og fremmest bør glæde overborgmesteren. Se selv!