marts 25, 2014

EU og WHO angriber familienI menneskers (og andre skabningers) verden er børnene det, der står dem nærmest, og som de - gerne med livet som indsats - forsøger at redde i en farlig situation. Men også i de mindre farlige, hvor der ikke er tale om liv eller død, forsøger forældre at beskytte børnene mod verdens ondskab.
Dette turde være normen. En naturlov, som diktatoriske stater gang på gang forsøger at bekæmpe ved tvungne statslige opdragelsessystemer (jvf Hitlerjugend, sovjetiske pionerer og - hvad hedder de i Kina: "Mao-børn"?).

Nu først bekender EU rigtig kulør. Nu kan de ikke længere skjule deres hang til diktatur og total umyndiggørelse af den individuelle forældreret. Se på, hvad der sker i Tyskland:

Initiativorganisationen "Familieværnet" opfordrer i samarbejde med Baden-Württemberg Forældreinitiativ "Beskyt vore Børn" og med journalist Birget Kelle og talrige andre familieorganisationer i en bred forbindelse til kundgørelse og demonstration i Stuttgart mod den omstridte sexundervisningsplan

Under mottoet "Værn om forældremyndigheden - opfordres alle borgere at komme til Stuttgart for at demonstrere for bevarelse af den lovssikrede forældremyndighed imod påtvungen køns-ideologi og sexualisering af vore børn gennem undervisning"