februar 28, 2011

11-årige piger skändet i svömmehal i Stockholm af såkaldte "ensomtkommende indvandrer"börn"".


Hvor er myndigheder dog naive og ukyndige i Sverige!!!


Jeg håber alle kan läse nedenstående referat:Nu kan svenske foräldre ikke väre trygge ved, at deres börn er i svömmehallen.
Referat fra Husbybadet

Jeg håber, at I kan så meget svensk, at I kan klare den her meget forurolignede artikel fra bloggen Politisk Inkorrekt

Her er en svensk glose i teksten, som man let kan tage fejl af:  ökänt. Det betyder ikke

ukendt, men ”berygtet”

 

Sverige: Uledsagede flygtningebørn forgriber sig på piger: Mørkelægning i svenske medier
Återpostning: Ensamkommande sexbrottsanmälda – ofredade badande flickor


Sverige: Udledsagede flygtningebørn forgriber sig på piger: Mørklægning i svenske medierÅterpostning: Ensamkommande sexbrottsanmälda – ofredade badande flickor


BARNSEXBROTT 

Uppföljning

Klargörande: Personen vi benämner som ”närstående”, vars dotter blev sexuellt ofredad, var inte med på barnkalaset på Husbybadet. Den anhörige har fått händelsen återberättad dels från sin dotter och dels från den pappa som anordnade barnkalaset. Den pappan har även blivit förhörd av polisen. PI fick i sin tur mail av den närstående där vi i neutral form återberättade allt i sin väsentlighet. PI har ej utelämnat relevanta detaljer ej heller har vi vässat händelsen. Vi har fått godkännande av den anhörige att vår post är korrekt återgiven så som framförd i mailutskicket. Vi har även den personens fulla namn och står i kontakt när nya uppgifter framkommer. Däribland mer om den upptagna polisanmälan.
Västerortspolisen bekräftar även att en sådan är gjord och Erik Santos, verksamhetsansvarig för Husbybadet, bekräftar att händelsen ägt rum men ger inga detaljer. Vi vet nu också att det handlar om ensamkommande påBjörkuddens transitboende i Solna, vilken drivs av det privata Attendo.
Postad på PI onsdagen den 23 februari
Följande har massmedia inte vågat/velat ta upp. Men det finns en polisanmälan och utredning pågår. PI kontaktades i början av veckan av en närstående som redogjorde för vad som hände med dennes unga dotter och hennes kompisar när de befann sig på Husbybadet i Stockholm under söndagen den 20 februari 2011. Badet är ökänt (= berygtet på dansk) för sina våldtäkter och sexuella övergrepp under årens lopp.
Barnkalas
En pappa anordnade ett kalas för sitt 12-åriga barn på Husbybadet. Med på kalaset fanns bland annat två elvaåriga killar och fyra 11-åriga flickor från samma klass. Barnen hade roligt som sig bör – tills det anlände nya badgäster. Det blev starten på en mardröm för flickorna och de två killarna. Tillsammans med en ledsagare ankom nämligen drygt 20 st ensamkommande s k ”flyktingbarn”, i de övre tonåren och möjligen äldre än så.
Försök till sexuella övergrepp mot barn
Enligt den närstående har dennes dotter berättat att hon och de tre tjejkompisarna snabbt blev utsatta för gängets trakasserier och fula kommentarer. Flickorna blev då förmodligen rädda och tillsammans med de två elvåriga pojkarna drog man sig undan till en badgrotta för att få vara i fred. Men majoriteten av de ensamkommande följde efter.

 Väl inne i badgrottan slet man av de 11-åriga flickorna deras badkläder och tog på dem på ett mycket osmakligt sätt. När de två elvaåriga killarna försökte skydda sina tjejkompisar blev dessa utsatta för misshandel. En av tjejerna lyckades ta sig därifrån och tillkallade genast vakten på badhuset. Denna fick stopp på det som närmast kan kallas för försök barnvåldtäkt och tillkallade omedelbart polisen. Under tiden låstes de 20 ensamkommande in i ett stort omklädesrum tillsammans med sin ledsagare dvs personal från deras asylboende. Polisen var snabbt på plats och förhörde de ensamkommande om det skedda. De gjorde medgivanden och ledsagaren förklarade att de ensamkommande innan besöket på badhuset t o m gått igenom svenska seder och bruk, att man inte får våldsföra sig på flickor även om de är lättklädda.

Polisanmälan
En polisanmälan är upprättad och rubriceringen skall nu inledningsvis vara sexuellt ofredande (vilket nästan alltid blir våldtäkt då det gäller barn) samt misshandel.
Föräldrarna till barnen är förtvivlade över det som hänt men värst är det med barnen. Flickorna är mycket chockade där en av dem känner sig oerhört förnedrad och äcklad av det skedda och är rädd för att behöva gå igenom en polisprocess. Mest rädd är hon för att någonsin behöva vara med om något liknande igen. Den tösen är nu sjukskriven från skolan. De andra vill heller inte prata om det och alla skäms något oerhört för vad de varit utsatta för, berättar den närstående för PI.
De ensamkommande gärningsmännen
Polisen har hållit förhör med ledsagaren och denne påstår att gärningsmännen är 15-17 år. Men barnen säger att de såg ut att vara äldre. Den närstående berättar även att polisen har mycket svårt för att finna ut rätt identiteter på alla de misstänkta. Ingen kan svenska och ingen har tilldelats svenskt samordningsnummer eller personnummer ännu.
Den närstående skriver
Jag gissar att denna händelse inte kommer att tas upp av ordinarie nyhetstidningar eller ens uppmärksammas eftersom det gäller ensamkommande flyktingbarn. Hade detta hänt med svenska förövare så hade det varit på löpsedeln direkt. Men nu får tjejerna skämmas i det tysta istället. Det som skett är inte ok.
PI bevakar
Vi bevakar detta noga och ämnar finna ut vilket boende det handlar om och namnen på samtliga misstänkta. Vi återkommer när det finns fler uppgifter om polisanmälan, utredningen, åtalet och framförallt hur barnen mår.
Media och myndigheter läser posten

Spydpigens kommentar:
Eftersom disse "ensomt kommende börn" endnu ikke har fået svenske papirer, så send dem omgående hjem. Sådan nogle svin!