februar 13, 2011

Forkvaklede idéer

Kathrine Winkel Holm angreb fornylig "genuspædagogernes" forkvaklede idéer i JyllandsPosten

http://www.katrinewinkelholm.com/2011/02/knskommissrerne-kommer.html

Kønskommissærerne kommer

 

Mærkeligt, som vores tid på mange måder minder om 1970' erne.

De særeste steder støder man ind i 70' er-retro.

Gå ned i legetøjsbutik, og du vil finde "Nej til atomvåben"-tegnet overalt på det tøse-tingeltangel, man kan købe dér.

Gå i gymnasiet og du vil blive undervist efter principper fostret på RUC i 1970' erne.

Tænd for skærmen og se et Egypten, der desværre snarere ligner et efterår i Teheran 1979 end et forår i Prag 1968.

Og kast endelig et blik på den europæiske køns-og familiepolitik.

Her står der 1970' erne med fede typer henover det hele. Ja, faktisk er det langt værre end i 70' erne, for dengang var det kun de unge, vilde bh-befriede kvindesagskvinder, der krævede kvindekvoter og udjævning af alle kønsforskelle. I dag kommer de selvsamme tanker fra oven, formuleret af pæne slipsemænd og -kvinder i FN og EU: Mænd opfører sig kun som mænd, fordi de er blevet hjernevasket til det. Kvinder kun som kvinder, fordi vi har fået at vide, at vi skal. Skal fremtidens nye, kønspolitisk korrekte menneske virkeliggøres, kræver det ikke bare kvindekvoter og en familiepolitik, der driver småbørnsmødrene ud af hjemmene og fædrene hjem på barselsorlov. Nej, der er brug for en intensiv genopdragelses-indsats på alle niveauer. Og man skal i gang så tidligt som muligt, har de kulturelle ingeniører indset, ellers vil det nye menneske aldrig opstå. På en måde er det jo rigtigt nok. Når det er noget så fundamentalt som naturen, man erklærer krig, må alle midler i brug, hvis man skal have blot en minimal chance for at vinde.

Projektet kaldes kønsmainstreaming og har et umiskendelig totalitært touch, om end i en blodfattig, halv-nihilistisk udgave, der passer perfekt til det aldrende, modløse Europa. Herhjemme har vores efterhånden højrøde opposition naturligvis også kønsgenopdragelse på valgprogrammet.

SF'eren Pernille Vigsø Bagge sprang således for nylig ud som varm tilhænger af projektet.

Med vanlig kønskommissærlogik konstaterede hun i Information, at der er brug for en »mentalitetsændring i hele samfundet«, og at børnene så tidligt som muligt skal befries for »indgroede ideer om han og -hunkøn.« Naturligvis kan man ikke overlade denne genopdragelse til det civile samfund, der jo er fuld af suspekt kønstænkende bedstemødre, forældre og voksne, der stadig ikke kan se problemet i, at piger leger med dukker og drenge med plastikgeværer.

Nej, det er en statslig opgave at få fremtidens børn på bedre kønstanker, mener Vigsø Bagge, der ikke for ingenting er medlem af et socialistisk folkeparti. Derfor skal indoktrineringen foregå i offentligt regi begyndende med daginstitutioner og folkeskole.

Så når du engang i fremtidens socialistisk ledede Danmark sender dit barn i folkeskole, skal det kun ikke kun lære at læse, skrive og regne. Det skal også lære at være dreng på den rigtige, "udvidede" måde og pige på den korrekte, ikke-fastlåste facon. Til det formål skal seminarieeleverne, som ellers trænger så desperat til ekstra grammatikkurser, undervises i kønsbevidsthed af en hel stab af "genuspædagoger".

Den dag, dette program gennemføres, vil jeg personligt gøre, hvad jeg kan for at få folkeskolen nedlagt.

En statslig uddannelsesinstitution, der har kønsgenopdragelse af børnene på programmet, hører hjemme i 1970' ernes DDR, ikke i fremtidens Danmark.

Men Pernille Vigsø Bagge skal alligevel have tak. Det er godt at vide, at kønskommissæerne kommer den dag, Helle og Villy får magten.

 

Jyllands-Posten 5/2 2011