februar 13, 2011

"Odense Kommunfullmäktige är tydligen ute att cykla"

Odense Kommune vil forære de muslimske kvinder cykler og cykeludstyr og lære dem at cykle, så de bliver integrerede... (Uriasposten)

Denne enestående fantastiske idé er en gammel traver fra Københavns Kommune i 2001, som dengang gav anledning til følgende læserbrev 15.2.2001:

”Københavns Kommune må have for mange penge mellem hænderne og ikke vide, hvad de skal bruge dem til. Nu vil de betale for at undervise indvandrere i at køre på cykel. Det skulle hjælpe på integrationen, for så kan de muslimske kvinder komme ud og cykle. Skal det at køre på cykel nu kræve dyr undervisning? Lån dem en cykel og lad dem øve sig på en eller anden bane, sådan som vi andre har gjort, mens der er en, der løber ved siden af. Om de muslimske kvinder får mere frihed fra deres mænd af den grund, tvivler jeg på. Tvært imod må det vel - set med deres øjne - være lidt umoralsk at cykle, da man jo risikerer at se en vrist eller - uh ha! da da! et knæ under skjørterne. Og hvad med de kvinder, der er totalt indhyldet, så man ikke kan se ansigtet? Er det færdselsmæssigt forsvarligt at cykle rundt med bind for øjnene?
     Det kan ikke være rigtigt at skatteborgerne skal betale for ”undervisning” i cykling.


Selvfølgelig er der også socialarbejdere i Odense, som i dag øjner en chance for at få et let job med at snikke-snakke-ingenting på et kursus om cykling, samt tjene penge ved at løbe ved siden af cyklen og være parat til at gribe pigen, hvis hun vælter.

"Odense Kommunfullmäktige är tydligen ute att cykla", som svenskerne siger for at udtrykke, at de må være tossede