februar 18, 2011

Jeg ble så kvalm

Skrekk og gru hvor politisk korrekte vi er blitt her i landet!

I den lille avsides Nordmørsbygda Aure ble det holdt ”OPPKLARINGSMØTE” for å renvaske partiet Høyre for ”RASISME”. Varaordføreren hadde moret seg med litt dialektisk blogging om hun som vant en musikkpris med ”låten” HABA-HABA. Så politisk korrekte er vi i et land som sender våre ungdommer ned til et land som vi ikke har noe utestående med, for å dø der. Og hvorfor? Jo, Afghanerne har jo ikke Ytringsfrihet! Har vi det? Har vi ytringsfrihet i ordets egentlige betydning? Kan vi skrive vår hjertens mening om den ukontrollerte innvandringen til landet? Jo, men bare hvis vi skriver det så politisk korrekt og tannløst at det passer den redaksjonelle sensuren.

Nå begynner flere statsledere å få nok av den pådyttede innvandringen som kommer til å utrydde europeerne fra kloden. Men hos Ola Dunk tar det tid å fatte sannheten. Vi har en grundig hjernevasket presse og journaliststab som ikke tørr å gå egne veier og la folket få ytringsfrihet.

De fleste har vel lagt merke til at vår rikskringkasting særlig i ungdomsprogrammer ansetter flere og flere mørkhudede. Det er for å vise at vi er et ”flerkulturelt” folk! Gaute Grøtta Grav fra Romsdalen er et unntak fra regelen.

Jeg håper det er noen fra Folkebevegelsen Mot Invandring (FMI). som kan si noen Pauli ord til de såkalte ”folkevalgte” hva vi hverdagsmenneskene og skattebetalerne mener om denne meningstvangstrøyen som mot vår vilje blir tredd ned over oss.

Hilsen  joddler fra Romsdalen.

Terje Ugelstad                                                     Norske Trolde tegnet af Kittelsen