februar 18, 2011

8-årig pige levende begravet

En grufuld gerning giver ophidselse og hovedrysten i Tyrkiet: en 8-årig pige er blevet levende begravet af en 17-årig i den nordvestlige del af landet. Liget af Hasret Karakoc fra en landsby i nærheden af storbyen Edirne ved grænsen til Bulgarien er blevet fundet af redningsmandskab på et forladt areal i nærheden af hendes forældrehjem, meddeler tyrkiske aviser. Ifølge obduktion døde Hasret under jorden.

Den sydtyske avis skriver: Nabosønnen er blevet arresteret som mistænkte. Han har ifølge avisen Vatan i politiforhør sagt, at pigen på vej hjem fra skole leget med en kat, som var løbet ind i det ubeboede hus. Han fulgte efter Hasret og skubbede til hende for at få hende til at holde sig væk fra at kæle med katten, som sad i en vindueskarm. Derved snublede Hazret og stødte hovedet.

Da han troede den bevidstløse pige var død, gravede ynglingen ifølge eget udsagn i panik et hul og begravede den 8-årige.  Han havde dog haft en fornemmelse af, at Hasret måske endnu levede, sagde han. Han vil blive anklaget for at have slået hende ihjel.

Man er målløs!

Kilde; Süddeutsche Zeitung via Politically incorrect