februar 03, 2011

Vigtig info om fjendens flag

Nicolai Sennels: Kend din fjende, forskellen på islams hvide og sorte flag
Indbakke
X

via Ole G., som tilföjer en bemärkning her: Tillad mig korrigere Nicolai Sennels. Når man bruger det hvide flag på Christiansborg Slotsplads, er det nok fordi de mener, at de har vundet. At de danskes øer allerede er bragt under islamisk domnans. Ole G.

Islams sorte og hvide flag

Af: Nicolai Sennels


Flagenes farve har stor betydning for muslimer, og de bruger dem til at signalere ting til hinanden. Det vil være godt, hvis vi ikke-muslimer kender til flagenes symbolik.


Muslimer bruger det hvide flag (med sort skrift) til at symbolisere geografiske områder, der allerede hører under islam og hvor sharia-lovene er indført (arabisk: "Dar al-Islam", dansk: "Islams hus"). Det er islams mål, at det hvide flag skal vejre over hele jordkloden. Det sorte flag symboliserer geografiske områder, hvor man vil føre krig for at indføre islam som statsreligion og sharia som retssystem (arabisk: "Dar al-Harb", dansk "Krigens hus"). Det sorte flag er ikke et nationalflag, og skal mere betragtes som et slags krigsbanner. Hejser muslimerne det hvide flag, betyder det altså sejr, mens det sorte flag er en krigserklæring.
Det er derfor ikke tilfældigt, at Hizb ut-Tahrir bruger hvide flag, når de demonstrerer foran Folketinget (de håber selvfølgelig, at det hvide flag en dag vejrer foran og over folketinget): lox_hizb_08-11-2008_298718x.jpg


Her er det sorte islam-flag med København i baggrunden: Hizb-ut-Tahrir_prot_512539x.jpg
Nicolai Sennels
P.S. Hizb ut-Tahrir's (også kaldet "Pis-prut-papir" og "Hit-med-sharia") logo:
Hizb ut-Tahrirs logo: HTlogo_main.jpg